Zomer post

Een lekker verfrissend zomer pakketje!

Dit product bevat:

13,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Zomerpakket medewerkers

Een zomerpakket voor medewerkers versturen, dat doe je met een zomerpost pakketje! Dit pakket past door de brievenbus, wat enorm fijn is want je hoeft er niet voor thuis te blijven!

Deze leuke verrassing doe je al cadeau vanaf €13,50 per persoon. Laat je medewerkers genieten van de heerlijke producten die wij persoonlijk hebben geselecteerd. In dit pakket zit een fijne Manhattan Cocktail. Lekker met wat ijsklontjes en eventueel bruiswater. Ook zitten er twee cocktail ijslollies in, in de smaken Limoncello en Strawberry Daiquiri. Heerlijk fruitig. Maar pas op, de ijsjes slurp je weg als raketjes! Maar ze zijn niet zo onschuldig als ze lijken, de 24ICE lollies bevatten namelijk 5% alcohol.

Wat zit er in?

  • Manhattan Cocktail
  • 24ICE Limoncello
  • 24ICE Strawberry Daiquiri
  • Notenmix Sweet&Spicy
  • Borrelnoten
  • Opblaasbare Strandbal
  • Persoonlijke kaart

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verzorgingspakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per brievenbuspost €3,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomer post” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.