Zomerpakket personeel

Geef jij een zomerpakket aan het personeel?

Niet alleen kerstpakketten zijn een manier om jouw waardering aan het personeel over te brengen. Steeds vaker worden ook zomerpakketten gegeven. Ook de zomerperiode kan een periode van reflectie zijn. Er zijn zelfs bedrijven die tijdens de zomervakantie sluiten. Een mooi moment dus om vlak voor de vakantie jouw personeel te bedanken. Uiteraard moet je dit niet alleen bij woorden laten. Je woorden worden nog meer gewaardeerd, als jij ook een zomerpakket aan het personeel overhandigt of laat opsturen. Met een zomerpakket voelt het personeel zich gewaardeerd en bovendien bevat een zomerpakket altijd nuttige producten die ook werkelijk gebruikt kunnen worden.

Welke zomerpakketten voor het personeel geef jij?

Net zoals jouw personeel verschillende karakters bestaat, zo zijn er ook verschillende soorten zomerpakketten te vinden bij Zomaar.nl. Een witte wijn, cocktail. rosé of een licht biertje zijn heerlijke drankjes om te drinken als je op het terras zit en geniet van de zon. Dit mag je dan ook zeker in de zomerpakketten voor het personeel verwachten. Uiteraard hoort er ook een lekker hapje bij. Niet te zwaar, dus chips of borrelnootjes zijn heerlijk om tijdens het genieten even weg te knabbelen. Zijn er personeelsleden die niet zo van de alcohol zijn? Je vindt bij ons ook pakketten met een alcoholvrije wijn of bier. En natuurlijk kies je voor de gezonde personeelsleden een zomerpakket met de meer verantwoorde producten.

Een zomerpakket voor het personeel bestellen bij Zomaar.nl

Wil jij een zomerpakket voor jouw personeel bestellen? Bekijk dan eens de webshop van Zomaar.nl. Bij ons bestel je een zomerpakket die voor jouw personeel het meest geschikt is. Bovendien is het extra leuk, dat jij het personeel thuis kunt verrassen met een pakket. Bij het bestellen van de zomerpakketten, stuur je ook een adressenlijst mee. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij ieder zomerpakket een persoonlijke kaart te voegen. Hierop drukken wij dan een persoonlijke boodschap. Heb je speciale wensen of aantallen? Vraag meer informatie of doe een offerteaanvraag, ook dit kan gemakkelijk via onze webshop.