You Are My Favorite

Een fijn verzorgingspakket

  • Body wash (50ml)
  • Body lotion (50ml)
  • Hand lotion (50 ml)
  • Hand zeep (50 ml)

 

27,95

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

You are my Favorite

Nog opzoek naar een fijn verantwoord kado? Kies dan voor dit luxe verzorgingspakket van the Gift Label Amsterdam. Waarom is dit pakket nou verantwoord vraag je je misschien af? Nou, dit pakket beschikt over vier lekkere vegan mini’s in de geuren mandarin musk en kumquat & bourbon vanilla. Daarnaast worden de verpakkingen gemaakt van 100% gerecycled plastic en wordt er suikerriet in verwerkt. De vegan mini’s die je terugvindt in het pakket zijn een fijne handzeep en handlotion en een bodywash en bodylotion.

Het kado helemaal afmaken? Voeg een leuke gepersonaliseerde kaart toe aan je bestelling!

Inhoud

  • Hand zeep (100ml)
  • Hand lotion (50ml)
  • Body wash (100ml)
  • Body lotion (50ml)

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verzorgingspakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per aangetekende verzending €6,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “You Are My Favorite” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.