Let's Spa Together

Een relaxed spa momentje voor thuis.

  • Body wash (100ml)
  • Massage olie (100ml)
  • Geurkaars (75gr)

32,95

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Andere suggesties…

Let’s spa together

Deze giftset bevat alle ingrediënten voor een heerlijk relaxt spa moment maar dan gewoon thuis. De verzorgende massage olie bevat soja olie, zonnebloem olie en amandelolie voor een zachte huid. Het flesje doucheschuim en de olie zijn in de fijne geur waterlily & cedarwood. Het pakketje is afgemaakt met een lekkere geurkaars met de geur pomelo & black pepper.
Extra leuk alle producten van the Gift Label Amsterdam zijn vegan, geproduceerd in Nederland en in 100% gerecyclede verpakkingen verpakt.

Maak deze giftset compleet door een gepersonaliseerde kaart toe te voegen aan je bestelling.

Inhoud

  • Body wash (100ml)
  • Massage olie (100ml)
  • Geurkaars (75gr)

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verzorgingspakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per aangetekende verzending €6,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Let’s Spa Together” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.