Kerst home set - Warm Wishes!

Haal de feestdagen in huis met dit heerlijk ruikende kerstgeschenk!

  • Geurstokjes (100ml)
  • Geurkaars

34,99

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Warm Wishes!

Laat het huis van de ontvanger van dit kerstcadeau overheerlijk ruiken met deze giftset van The Gift Label Amsterdam. Het kerstgeschenk bevat een kaarsje en heerlijke mini geurstokjes in de geur Pomelo en Black Pepper. Het is de perfecte set om cadeau te geven voor de feestdagen (of lekker voor jezelf te houden, we snappen je helemaal!)

Inhoud kerstgeschenk

  • Geurstokjes (100ml)
  • Geurkaars

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verzorgingspakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per aangetekende verzending €6,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerst home set – Warm Wishes!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *