Kerst cracker - I wish you joy and happiness

Een kleine attentie geven aan een vriend, familielid of andere relatie voor de feestdagen? Dat kan met de feestelijke traditionele kerst cracker voor de feestdagen!

  • Mini douchegel (100ml)

8,99

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

I wish you joy and happiness!

Een kleine attentie geven aan een vriend, familielid of andere relatie voor de feestdagen? Dat kan met de feestelijke traditionele kerst cracker voor de feestdagen! Naast dat de cracker van The Gift Label Amsterdam er heel stijlvol uitziet en leuk is om open te maken, bevat hij ook nog eens een heel fijn verzorgingsproduct voor in de douche! Een heerlijke mini douchegel met de geur Warm Amber & Tiaré Flower. Ideaal voor een frisse start van de feestdagen of ga zelfs het nieuwe jaar fris in!

Wil je nog wat anders cadeau geven naast de kerst cracker? Het is mogelijk om hem toe te voegen aan een van onze kerstpakketten! Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 072 220 4510 of mail naar klantenservice@zomaar.nl.

Inhoud kerst cracker

  • Mini douchegel (100ml)

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verzorgingspakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per aangetekende verzending €6,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerst cracker – I wish you joy and happiness” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *