You Rock!

Een fijn verzorgingspakket met handzeep en body wash

  • Body wash (250ml)
  • Hand soap (250ml)

19,95

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Andere suggesties…

You Rock!

Binnenkort een viering en nog opzoek naar een geschikt geschenk? Vertel diegene dat je hem of haar waardeert met dit leuke pakket. In het pakket zitten twee producten in de heerlijke geur blackcurrant & orange flower. Een lekkere handzeep en een body wash van beide 250ml en helemaal vegan! De producten worden geproduceerd in Nederland en de verpakkingen zijn allemaal gemaakt van 100% gerecycled plastic. Het vrolijke design van de box vind je terug op de producten.

Maak het cadeau compleet door een gepersonaliseerde kaart toe te voegen!

Inhoud

  • Body wash (250ml)
  • Hand soap (250ml)

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle verzorgingspakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per aangetekende verzending €6,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “You Rock!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.