Vragen?
Kunnen we je helpen?

Pakket versturen

Kan ik pakketten per adres versturen?

Jazeker, bij Zomaar bieden we je de mogelijkheid om pakketten per huisadres te sturen. Je betaald hiervoor € 5,50 per pakket. Voor brievenbuspakket is dit €3,50 per pakket. 

Onze cadeaukaarten versturen we via aangetekende post, hierdoor is je pakketje verzekerd bij verlies of schade tot €500. De kosten voor aangetekend verzenden zijn €6,50 per pakket. 

Kan ik pakketten op één adres laten bezorgen?

Ja dat kan, wij kunnen ook de pakketten gebundeld bij jou afleveren op één locatie. Hiervoor rekenen wij als starttarief voor pakketpost €5,50 en €1,00 per extra pakket. Voor brievenbuspost is dit €3,50 en €0,50 per extra pakket.

Wat is de levertijd van de pakketten?

Wanneer je voor 16.00 uur op werkdagen besteld ontvang je meestal de volgende dag het pakket in huis. Wij houden voor het versturen van pakketten 3 dagen aan, zodat wij de levertijd kunnen garanderen. 
Brievenbuspakketten worden op maandag niet geleverd.

Versturen jullie ook brievenbuspakketjes?

Ja. De pakketjes kunnen per stuk verzonden worden €3,50.

Het is ook mogelijk de pakketten op één adres als bulkzending te versturen het starttarief is €3,50, hierna is het €0,50 per pakket. 

Let op Post.nl levert geen brievenbuspakketjes per stuk op maandag. Indien het pakketje op maandag geleverd moet worden, hanteren wij de pakketprijs van €5,50 per pakket.

Leveren jullie ook pakketten binnen Europa?

Ja, wij leveren pakketten in het buitenland, binnen Europa. Hiervoor hanteren wij andere levertijden en verzendkosten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Leveren jullie ook pakketten buiten Europa?

Nee. Pakketten die buiten Europa verzonden worden kunnen wij helaas niet verzenden. Dit heeft te maken met de douanecontrole aan de grens.  Omdat de pakketten levensmiddelen en soms alcohol bevatten worden deze gecontroleerd. Indien de pakketten toch bij het gewenste adres aankomen zijn deze altijd opengemaakt.

Bel ons

Tussen 09:00 – 17:00 uur
Bel 072 220 4510

Email

We antwoorden binnen 1 dag klantenservice@zomaar.nl