Vergaderpakket

Altijd fit en vol energie in een vergadering met een vergaderpakket

In iedere onderneming komt regelmatig voor dat er een vergadering op de planning staat. Soms rennen medewerkers van de ene naar de andere vergadering en dit kan een hoop stress opleveren. Je moet af en toe even tijd voor jezelf nemen om tot rust te komen. Dit is ook hard nodig om nog fit en helder een vergadering bij te wonen en actief mee te nemen. Vinden er in jouw organisatie veel vergaderingen plaats? Het kan dan geen kwaad om eens een vergaderpakket voor je medewerkers te bestellen. Het vergaderpakket bevat drankjes en snacks waar je weer even snel energie van krijgt, zoals koffiedrankjes, icetea, stroopwafels, borrelnootjes, ontbijtkoek en zelfs een soepje.

Een vergaderpakket voor online vergaderingen

Steeds vaker wordt er vanuit huis gewerkt. Dit houdt ook in dat vergaderingen online plaatsvinden. Nu zijn online vergaderingen voor veel mensen best lastig om vol te houden. Vooral als het een lange en saaie vergadering is, waarbij je de hele tijd naar het scherm moet kijken. Een speciaal vergaderpakket die geschikt is voor de brievenbus, kan voor verlichting zorgen. Dit handige pakket zit vol met lekkers en energie gevende producten. Cappuccino, espresso en thee zijn onder andere de dranken die in het vergaderpakket zitten. Ook lekkere snacks zullen je de nodige energie geven, zoals een chocolade brownie, stroopwafel, sandwich, ontbijtkoek en een gedroogde fruitmix. Dit vergaderpakket kan online besteld worden en medewerkers hoeven hiervoor niet thuis te blijven.

Een vergaderpakket online bestellen bij Zomaar

Als specialist in het organiseren van evenementen, kun je bij Zomaar een vergaderpakket online bestellen. Hoeveel vergaderpakketten je ook bestelt, wij zorgen ervoor dat ze netjes bij je personeelsleden thuis worden afgeleverd. In het geval van een vergaderpakket die door de brievenbus past, hoeven medewerkers niet eens thuis te zijn. Het zal ook zeker gewaardeerd worden dat er een gepersonaliseerde kaart wordt bijgesloten. Hierop kun je een persoonlijke boodschap kwijt. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op als je meer informatie wilt over ons vergaderpakket of één van onze andere pakketten. boodschap die wij op een persoonlijke kaart afdrukken, weet de werknemer van wie het pakket is en het is voor jou de mogelijkheid om je werknemers te bedanken.