Sints Borrelpakket

Sint weet wel wat lekker is!

Dit pakket is alleen op aanvraag te bestellen, vraag naar de voorwaarden.

Dit pakket bevat:

17,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Sints Borrelbox

Borrelen zoals geen ander het doet!

Die Sint kan er wat van! En daarom heeft de oude baas een superfijn borrelpakket samengesteld zodat je daar thuis ook lekker van kunt genieten.

In dit pakket vindt een heerlijke combinatie aan winterse producten. Uiteraard een flesje bubbels van onze lievelings cava. Maar ook een knappe Bay Ale, die licht moutig van smaak is en tonen van caramel en toffee bevat (ja echt!) Verder zit er nog een lekkere verfrissende Ginger Beer bij want gember hoort ook helemaal thuis in dit rijtje.

Qua snacks proef je van, hoe kan het ook anders, een fantastische chocoladeletter van ons favo-merk: Tony Chocolonely! En dit is niet zomaar een letter, nee we hebben het hier over melk chocolade met pepernoten!
En aangezien je waarschijnlijk nog niet genoeg hebt van de pepernoten, krijg je er ook een extra zakje bij. Verder wil je natuurlijk ook graag wat hartige hapjes om mee af te wisselen. We got your back! De chips van Quillo is heerlijk knapperig en flinterdun, en heerlijk bestrooid met zeezout. Om je vingers bij af te likken!

Sint weet wel wat lekker is!

Inhoud Sints Borrelbox

  • Cava Pere Ventura (200ml)
  • Bay Ale bier (330ml)
  • Gingerbeer (330ml)(
  • Chocoladeletter Tony Chocolonely (180gr)
  • Quillo Chips (50gr)
  • Zakje kruidnoten (50gr)
  • Gepersonaliseerde kaart

Inclusief persoonlijke kaart

Wil je de borrelpakketten versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je een bestelling plaatst via onze website, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je gemakkelijk alle gegevens, en ingevuld stuur je deze weer retour naar ons. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle borrelpakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur. Om de borrelpakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor het logo en een tekst aan, dan maken wij er een leuke kaart van!

Verzending tot aan de deur

Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres €5,25 en btw. Liever een klein pakketje voor jouw personeel? Kijk dan naar Post van Sint, een leuke attentie met chocoladeletter en een zakje pepernoten. Voor meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30.