Uitverkocht - Sint Deluxe

Uitverkocht

Een aangename verrassing om je personeel in het zonnetje te zetten!

15,00

Uitverkocht

Vraag een offerte aan

Sinterklaas brievenbuspakket

De Sint heeft ons dit jaar weer vanuit Spanje gebeld en samen met hem hebben wij een heel leuk Sinterklaas pakketje samengesteld. Het pakketje past gemakkelijk door de brievenbus, dat is nog eens een extra plus!

Het pakketje bevat een teabrewer. Dit is een heel gaaf nieuw concept. De ‘teabrewer’ is gevuld met biologische ingrediënten zoals fruitstukjes en blaadjes van diverse soorten kruiden. Het zetten van de thee werkt hetzelfde als met een theepot. Je vult de brewer met heet water, doet hem dicht, laat het even trekken en vervolgens giet je de thee uit de brewer in je favoriete mok. De brewer kan maar liefst 1 of 2 keer opnieuw gebruikt worden voor 2 tot 6 kopjes overheerlijke kruidenthee. Een extra voordeel is dat de brewer CO2 en plastic neutraal is en dat in het volledige productieproces gebruikgemaakt wordt van windenergie. Extra duurzaam dus!

Deze smakelijke thee drink je natuurlijk niet zonder een aantal lekkere Sinterklaas snacks. Daarom hebben wij een luxe chocoladeletter met mooie versiersels en een overheerlijke gevulde speculaaskoek toegevoegd. De koek is 275 gram en daarbij dus perfect om te delen (of natuurlijk helemaal voor jezelf te houden).

Inhoud Sinterklaas brievenbuspakket:

  • Tea brewer
  • Luxe chocoladeletter
  • Gevulde Speculaaskoek (vervanger voor de koekfabriek koek)

Versturen naar losse adressen?

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest!