Post van Sint - Uitverkocht!

Een aangename verrassing om je personeel in het zonnetje te zetten!

Dit pakket is alleen op aanvraag te bestellen, vraag naar de voorwaarden.

Dit pakket bevat:

7,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Post van Sint

Een brievenbus pakketje met lekkers van Sinterklaas

Sint is weer (bijna) in het land! En daarom kun je nu een heerlijk pakketje krijgen met lekkers van de Sint en zijn pieten.

Natuurlijk mag er in deze prettige attentie geen chocoladeletter ontbreken! Vanzelfsprekend hebben wij gekozen voor de allerlekkerste en beste chocolade die er bestaat; namelijk een letter van Tony Chocolonely! En dit is er niet zomaar een; deze is namelijk melkchocolade met pepernoten. En enkel verkrijgbaar in december! Extra van genieten dus!

Ook de pietjes zijn uiteraard langs geweest voor dit pakket, zij hebben rijkelijk met pepernoten gestrooid! Je vindt in dit pakketje ook een fijn zakje met pepernoten.

Volop genieten dus!

Inhoud Post van Sint

    • Chocoladeletter
    • Zakje kruidnoten (50gr)
    • Gepersonaliseerde kaart

Inclusief persoonlijke kaart

Wil je de borrelpakketten versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je een bestelling plaatst via onze website, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je gemakkelijk alle gegevens, en ingevuld stuur je deze weer retour naar ons. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle borrelpakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur. Om de borrelpakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor het logo en een tekst aan, dan maken wij er een leuke kaart van!

Verzending tot aan de deur

Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres €3,25 en btw (9%) Misschien wil je liever een uitgebreider pakket om mee te borrelen? Kijk dan even naar het Sints Borrelpakket, in dit pakket zit wat te drinken en te snacken. Voor meer informatie neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn open van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:30.