Sinterklaaspakket bedrijven

Iets interessants gezien? deel het!

Sinterklaaspakket bedrijven

Wens iedereen een fijne sinterklaas met een sinterklaaspakket voor bedrijven

Voor bedrijven is het in december de maand om relatiegeschenken te sturen aan hun klanten en relaties. Vaak zal dit gebeuren als cadeau vlak voor de kerst. Uiteraard zal dit gewaardeerd worden, maar kerstgeschenken worden ontzettend veel gegeven. Hierdoor blijft jouw kerstgeschenk niet origineel meer en valt minder op tussen alle andere kerstgeschenken. Daarom is een sinterklaaspakket voor bedrijven een goed idee. Je klanten en relaties zullen niet zo vaak een sinterklaascadeau krijgen, dus jouw sinterklaaspakket zal zeker de aandacht trekken. Naast het verrassen van je klanten en relaties, kun je ook je personeel verrassen met een sinterklaaspakket voor bedrijven.

Welk soort sinterklaaspakket voor bedrijven cadeau doen?

Bij Zomaar.nl heb je keuze uit een groot sinterklaaspakket en een brievenbuspakket om als sinterklaaspakket voor bedrijven cadeau te doen. Voor het grote sinterklaaspakket moet er iemand thuis zijn om deze in ontvangst te nemen. Het pakket bestaat namelijk uit een fles cava en twee biertjes. Tevens zijn er lekkere zoetigheden en chips aan het pakket gevoegd, voor een complete sinterklaasavond. Wil je een sinterklaaspakket laten bezorgen zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn? Kies dan voor het brievenbuspakket. Dit pakket bevat een chocoladeletter en kruidnootjes, twee dingen die echt niet mogen ontbreken tijdens een sinterklaasavond.

Sinterklaaspakketten voor bedrijven vind je bij Zomaar.nl

Wil jij sinterklaaspakketten aan bedrijven of aan je personeel schenken? Bestel je sinterklaaspakketten dan bij Zomaar.nl. Bij jouw bestelling kun je een adressenbestand meesturen, zodat iedereen een sinterklaaspakket thuis of op het bedrijf ontvangt. Heb je nog specifieke wensen voor een sinterklaaspakket? Laat het ons weten, wij zullen je ongetwijfeld kunnen helpen. Wij voegen bij ieder sinterklaaspakket een persoonlijke kaart. Met je bestelling kun je tegelijkertijd een persoonlijke boodschap doorgeven, die wij afdrukken. Spreek zo je waardering uit voor je personeel met dit sinterklaaspakket of bedank voor de goede klantenrelaties het afgelopen jaar.