Sinterklaasgeschenk personeel

Heb jij al een sinterklaasgeschenk voor het personeel?

Hoewel sinterklaas een echt kinderfeest is, mogen volwassenen hier uiteraard ook van genieten. Op 5 december, als Sinterklaas jarig is, zal het in de meeste gevallen een gewone werkdag zijn. Toch is het leuk om als werkgever enige aandacht te schenken aan sinterklaas. Dit kan met een sinterklaasgeschenk voor jouw personeel. Veel personeelsleden zullen ´s avonds met het gezin wel sinterklaas vieren. Met een sinterklaasgeschenk in de vorm van een sinterklaaspakket, geef jij wat extra sfeer aan de avond. Met het sinterklaasgeschenk voor het personeel, druk jij als werkgever ook je waardering uit voor het personeel en wens je ze een leuk sinterklaasfeest.

Welk soort sinterklaasgeschenk voor het personeel bestellen?

Werkgevers die op zoek zijn naar een sinterklaasgeschenk, kunnen een sinterklaasgeschenk voor het personeel bestellen bij Zomaar.nl. Wij hebben een tweetal sinterklaaspakketten. Het pakket ´Post van sinterklaas´, is een leuk klein sinterklaaspakketje met een chocoladeletter en een zakje kruidnoten. Een voordeel van dit sinterklaaspakket, is dat het door de brievenbus past. Je medewerkers hoeven dan niet thuis te zijn. Wil je het toch wat grootser aanpakken? Kies dan het pakket ´Sints Borrelpakket´. Op sinterklaasavond borrelen zal met dit pakket zeker lukken. In het pakket zit een cava en twee echte winterbiertjes. Als echte sinterklaassnack, is er een chocoladeletter en een zakje kruidnoten inbegrepen. Voor de hartigheid geniet je van de bijgevoegde zak chips.

Een sinterklaasgeschenk voor het personeel online bestellen bij Zomaar.nl

Je kunt een sinterklaasgeschenk voor het personeel online bestellen in de webshop van Zomaar.nl. Maak een keuze uit het gewenste sinterklaaspakket en vul als deze naar verschillende adressen moet, het adressenbestand in. Wij zorgen er dan voor, dat ieder personeelslid een sinterklaaspakket thuis geleverd krijgt. Zo speel jij letterlijk voor sinterklaas. Wens je personeel een fijn sinterklaasfeest, door een boodschap af te laten drukken op een persoonlijke kaart die bij het pakket wordt gevoegd.