Secretaressedag Post

Lay back en relax met deze basics, speciaal voor secretaressedag!

Dit pakket is op aanvraag te bestellen.

Dit pakket bevat:

8,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Andere suggesties…

Secretaressedag post

Binnenkort is het secretaressedag, verras de secretaresse met een leuk geschenk door de brievenbus. Zoals de naam van dit pakketje al verklapt komt dit leuke cadeau gewoon door de bus op de mat. Voorzien van een lekker drankje, hapje en een leuke goodie om te laten weten dat je diegene waardeert.

Wat zit er in het secretaressedag post pakket?

Dit lieve kleine pakketje is een goede basic voor een avondje relaxen. Om te beginnen met de Oneglass Cabernet Sauvignon, dit lekkere rode wijntje komt uit Venetië en zit in een mooie duurzame verpakking. Met geuren van rood fruit en kruiden is dit lichte wijntje perfect geschikt voor een relax momentje. Maak dit moment af met een lekkere snack bijvoorbeeld de sweet & spicy mix van John Altman. Deze mix is sweet door het krokante karamel laagje van maple syrup en spicy door de chili die gemixt is met de maple syrup, een absolute favoriet. Of kies voor het zakje fruitsnacks, dit is gevriesdroogd fruit en super healthy met minder dan 40 calorieën per zakje. Met het gelmasker maak je de avond relaxen echt af. Lay back en relax met het glas rode wijn in de ene hand, een van de snacks in de ander en het gel masker op je gezicht!

Inhoud

  • Oneglass Cabernet Sauvignon (187ml)
  • Sweet & spicy mix (45gr)
  • 5th fruitsnack aardbei (11gr)
  • Gelmasker

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je de borrelpakketten versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je een pakket online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle naw-gegevens, eenmaal ingevuld, dan stuur je deze weer retour naar ons. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle pakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Over het algemeen geldt bij ons, vandaag besteld voor 16:00 uur de volgende dag in huis, uiteraard is dit ook afhankelijk van Post.nl en het aanleveren van de benodigde bestanden.

Let op: PostNL levert geen brievenbuspakketten op zondag en maandag.

Om de borrelpakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor het logo en een tekst aan, dan maken wij er een leuke kaart van! Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres €3,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Secretaressedag Post” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.