Secretaressedag

Terechte aandacht voor Secretaressedag

De secretaresse is een medewerk(st)er die ondersteunde werkzaamheden biedt aan vooral directie en leidinggevenden. Het is de secretaresse waar een directeur of CEO volledig van afhankelijk is, als het gaat om het plannen en regelen van afspraken. Zonder de secretaresse heb je als directeur nog maar weinig inzicht in je agenda en administratie. De secretaresse komt eigenlijk nooit in beeld, maar heeft een functie op de achtergrond. Daarom is Secretaressedag zeker een dag waar aandacht aan moet worden besteed. Sinds 1989 is het de derde donderdag van april Secretaressedag in Nederland en een dag waar alle secretaresses aandacht verdienen.

Geef voor Secretaressedag een geschenk om waardering uit te drukken

Als CEO of directeur met een secretaresse, kun je eigenlijk niet om Secretaressedag heen. De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor deze dag, dus ook jij moet voor Secretaressedag met een geschenk komen. Als jouw secretaresse je veel werk uit handen neemt, dan doe je dit ook graag. Maar wat geef je voor cadeau? Als je eens iets anders wilt dan het standaard bosje bloemen, surf dan eens naar Zomaar.nl. Hier zul je meer dan voldoende cadeau ideeën opdoen. Met een pakket vol met lekkers te eten en te drinken, geef jij jouw secretaresse een leuk en vooral ook erg nuttig en bruikbaar cadeau.

Voor Secretaressedag een geschenk kopen bij Zomaar.nl

Voor Secretaressedag is een geschenk kopen bij Zomaar.nl gemakkelijk online te doen. Kies het juiste pakket en wij sturen het op. Secretaressedag wordt in sommige bedrijven aangegrepen om meerdere ondersteunende diensten in het zonnetje te zetten of soms alle vrouwen. Het kan dus zijn dat je meerdere geschenken wilt kopen voor Secretaressedag. Wij maken het mogelijk om ieder geschenk naar het adres van de ontvanger te zenden. Dit kan door bij je bestelling een adressenbestand mee te sturen. Voor Secretaressedag een cadeau kopen en laten bezorgen was nog nooit zo gemakkelijk.