Tony's paasnestje

Tony’s Chocolonely paaseieren door de brievenbus, wie wil dat nou niet?

Dit pakket is op aanvraag te bestellen.

Dit pakket bevat:

10,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Tony’s Paasnestje

Je collega’s, vrienden of bedrijfsrelaties verassen met een leuk paasnestje door de brievenbus. Dit paasnestje is nog beter door de iets grotere paaseieren van Tony’s Chocolonely. Voor de chocoladeliefhebbers optimaal genieten!

Wat zit er in het Tony’s paasnestje?

De paashaas bezorgt dit Tony’s paasnestje boordevol Tony’s Chocolonely paaseitjes door de brievenbus. Een vrolijk pakketje wat gedeeld kan worden aan het paasontbijt, maar ook uitstekend voldoet op schoot met thee op de bank.

Alle favoriete smaken van Tony zitten erin en de paaseitjes zijn ook nog eens lekker groot, dubbel en dwars genieten dus!

Maak het pakketje extra speciaal door een gepersonaliseerde kaart toe te voegen en de ontvanger een vrolijk Pasen te wensen.

Wat zit erin?

  • 125 gram extra grote Tony’s Paaseitjes in een houtwolnestje

 

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle borrelpakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per pakketpost €5,50, per brievenbuspost €3,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tony’s paasnestje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.