Paasgeschenk personeel

Een paasgeschenk voor het personeel is altijd leuk

Als werkgever is het nodig om op zijn tijd de werknemers af en toe te bedanken voor hun inspanningen. Traditiegetrouw gebeurt dit in veel bedrijven al met een jaarlijks kerstpakket. Maar de kerst hoeft niet de enige gelegenheid te zijn om je personeel te bedanken en je waardering uit te spreken. Dit kan ook met een paasgeschenk voor het personeel. Een paasgeschenk wordt als minder gebruikelijk gezien en daarom is het dus een extra grote verrassing. In de webshop van Zomaar.nl kun je een paasgeschenk voor het personeel bestellen, in de vorm van een borrelpakket. Hierin zitten voldoende lekkere producten om de Pasen door te komen.

Welk soort paasgeschenk voor het personeel kopen?

Welk soort paasgeschenk voor het personeel wil jij kopen? Bij Zomaar.nl heb je keuze uit talloze verschillende borrelpakketten, die zeer geschikt zijn als paasgeschenk. Wanneer het tijdens Pasen mooi weer is, dan is het heerlijk om in het zonnetje te zitten met een lekker wijntje, een cava of een biertje. In de meeste borrelpakketten zijn deze dranken inbegrepen. Voor het personeel dat geen alcohol drinkt, hebben wij alcoholvrije borrelpakketten. Uiteraard hoort er tijdens de paasborrel een lekker hapje of snack bij en ook dit is ruim aanwezig in onze pakketten. Verras je personeel daarom met een paasgeschenk, dit zal zeker gewaardeerd worden.

Een paasgeschenk voor het personeel online kopen bij Zomaar.nl

Je kunt een paasgeschenk voor het personeel online kopen in de webshop van Zomaar.nl. Het is mogelijk om de paasgeschenken naar één adres te sturen, zodat je de pakketten zelf kunt verdelen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een pakket bij je personeel thuis af te leveren. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben, is een adressenbestand. Dit bestand stuur je met je bestelling mee en wij zorgen voor een correcte aflevering bij het personeel thuis.