Paasgeschenk brievenbus

Een paasgeschenk in de brievenbus is een leuke verrassing

Wil jij je familie, vrienden of medewerkers met Pasen verrassen met een leuk paasgeschenk? Bij Zomaar.nl bestel je een lekker borrelpakket met hapjes en drankjes, om de Pasen door te komen. Voor veel van onze borrelpakketten, geldt dat het boxen zijn die in ontvangst genomen moeten worden. Nu kun je de paasgeschenken ook bij jezelf af laten leveren, zodat jij ze zelf uitdeelt. Echter, de verrassing is leuker als diegenen die je wilt verrassen, thuis een pakket van ontvangen. Wil je voorkomen dat er niemand thuis is bij de aflevering van het pakket? Kies dan voor een paasgeschenk in de brievenbus.

Een brievenbus paasgeschenk valt altijd in de smaak

De brievenbus paasgeschenken van Zomaar.nl zijn altijd smakelijk vanwege de goede combinatie tussen lekkere snack en drankjes. Zo is ons borrelpakket ´Sweet & Salty´ een populair brievenbus paasgeschenk. Het pakket bevat producten om er leuke paasdagen van te maken. Met een flesje rum, een flesje gin en een cocktailmix, maak je met Pasen de lekkerste cocktails. Diegenen die van nootjes houden als knabbelsnack, zullen vooral tevreden zijn over dit pakket. Het borrelpakket is voorzien van borrelnootjes en twee soorten notenmixen. Al deze producten zijn van een dusdanig compact formaat, dat hier een handig brievenbuspakket van gemaakt is. De ontvanger hoeft dus ook niet thuis te zijn om het paasgeschenk in ontvangst te nemen.

Een paasgeschenk voor de brievenbus kopen bij Zomaar.nl

Wil jij een paasgeschenk voor de brievenbus kopen voor je medewerkers of voor je familie of vrienden? Dit kan gemakkelijk op Zomaar.nl. Ook als er haast bij is, dan mag je bij ons op een snelle verzending rekenen. Bij bestelling op werkdagen voor 16:00 uur, mag je erop rekenen dat we je paasgeschenk nog dezelfde dag versturen. Stuur je een paasgeschenk voor de brievenbus naar verschillende adressen? Vul bij je bestelling dan het adressenbestand in, dan zorgen wij dat iedereen op tijd zijn/haar paasgeschenk in de brievenbus krijgt.