Rode Wijn Post

Rode wijn door de brievenbus, dat is genieten.

Dit product bevat:

12,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Rode Wijn Post

Rode wijn door de brievenbus, dat is een fijne verrassing!

Ja, dat lees je goed. Dit fijne borrelpakket past door de brievenbus. En dat is onwijs goed nieuws, want dat betekent dat het pakket al-tijd wordt afgeleverd, je hoeft er namelijk niet voor thuis te zijn! Let er wel op dat Post.nl niet op de maandag brievenbuspakketjes bezorgd.

Dit leuke pakketje voor de brievenbus is gevuld met lekkers voor één persoon.

Borreltje met Rode wijn en kaas

De Oneglass rode wijn is een Cabernet Sauvignon, deze rode wijn komt uit de wijnstreek van Venetië in Italië en zit in een mooie ruimtebesparende, eco friendly verpakking. De blauwe druif zorgt voor een lichte wijn met geuren van rood fruit en kruiden, de smaak is aangenaam zacht en gaat goed samen met de kaasproeverij van De Reypenaer. Het pakket is aangevuld met een Bifi worstje en om het pakketje compleet te maken een notenmix gecombineerd met zoet en pittige nootjes.

Inhoud Rode Wijn Post:

  • Oneglass Cabernet Sauvignon (187ml)
  • Kaasproeverij van De Reypenaer (100gr)
  • Bifiworstje (1 stuk)
  • Notenmix Sweet&Spicy (45gr)
  • Persoonlijke Kaart

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je de borrelpakketten versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je een pakket online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle naw-gegevens, eenmaal ingevuld, dan stuur je deze weer retour naar ons. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle pakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Over het algemeen geldt bij ons, vandaag besteld voor 16:00 uur de volgende dag in huis, uiteraard is dit ook afhankelijk van Post.nl en het aanleveren van de benodigde bestanden.

Let op: PostNL levert geen brievenbuspakketten op zondag en maandag.

Om de borrelpakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor het logo en een tekst aan, dan maken wij er een leuke kaart van!

Liever witte wijn geven in plaats van rode wijn dan is Witte Wijn Post wat voor jou. Wil je liever een uitgebreider wijnpakket geven? Kijk dan even bij Wine Deluxe of Wonderlijk wijntje

Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres €3,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rode Wijn Post” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.