With Compliments Cava

With Compliments Cava is net weer een tikkeltje anders dan onze andere complimenten kerstpakketten. Dit pakket bevat namelijk als toevoeging een heerlijke grote fles cava pere ventura. Laat de feestdagen maar beginnen!

Dit product bevat:

35,00

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

With Compliments Cava

De naam verklapt al een heleboel over dit pakket. Het zit vol met waarderende woorden. Naast die complimentjes ziet het pakket er ook gewoon heel stijlvol en chique uit. Alles is namelijk in dezelfde stijl met zwart, wit en goud tinten. Een heel mooi pakket om iemand mee te verrassen dus!

Wijnen, wijnen, wijnen!

De eyecatcher in dit pakket is toch wel de grote fles cava pere ventura. Deze fles Spaanse wijn is speciaal voor dit pakket geselecteerd door onze wijnleverancier. Dat heerlijke fruitige en frisse wijntje wordt natuurlijk niet gedronken zonder overheerlijke snacks. Hier is dan ook aan gedacht in ons pakket. Geniet van de kaasbiscuitjes met tomaat basilicum smaak, romige kaas puntjes, XXL pretzels, gezouten chips en zongedroogde tomaten bruschetta. Ook de zoete snacks ontbreken niet. Vervul je trek met het doosje spritsen, de zak met citroenmeringues of de chocobombs met marshmallows, die je met wat warme melk omtovert tot een smakelijke chocolademelk. Om de avond af te maken bevat het pakket ook nog eens een gezellig kaart spelletje. Nodig die vrienden dus ook maar uit!

Kerstpakket samenstellen?

Indien je een speciaal verzoek hebt, denken wij altijd graag met je mee! Mits je de wensen tijdig laat weten, kunnen we in overleg een pakket samenstellen. Belangrijk om te melden is dat we bij het personaliseren van de pakketten wel van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de levertijd. Afhankelijk van jouw wens, werken wij ook met een minimum afname. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.

Inhoud With Compliments Cava:

  • Kaaspuntjes
  • Bruschetta spread zongedroogde tomaat
  • Spelletje
  • Kaasbiscuit tomaat basilicum
  • Pretzels XXL
  • Butter cookies
  • Chips gezouten
  • Chocobombs met marshmallows
  • Meringue citroen
  • Fles Cava Pere Ventura

Kerst wensen

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “With Compliments Cava” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.