Warm X-Mas brievenbuspakket - Uitverkocht!

Wil je iemand verrassen met kerst? Dan is dit het perfecte kerstgeschenk vol kerst items voor door de brievenbus!

Dit product bevat:

15,00

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Warm X-Mas

Buiten is het koud, maar binnen wordt het heerlijk warm met dit brievenbuspakket. Duik op de bank, maak het pakketje open en trek je lekkere warme kerstsokken aan. Zet een foute kerstfilm aan en open je overheerlijke Tony’s Chocolonely kerstchocoladereep en mini candy canes. Verorber deze vervolgens onder het genot van de luxe verse appel kaneel thee van Brownies & Downies die in het pakket zit. Een heerlijke winterse avond om nooit meer te vergeten!

Kerstpakket samenstellen?

Indien je een speciaal verzoek hebt, denken wij altijd graag met je mee! Mits je de wensen tijdig laat weten, kunnen we in overleg een pakket samenstellen. Belangrijk om te melden is dat we hierbij wel van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de levertijd. Afhankelijk van jouw wens, werken wij ook met een minimum afname. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.

Inhoud Warm X-Mas:

  • Kerstsokken
  • Thee appel kaneel (Brownies & Downies)
  • Tony’s chocolonely kerstreep
  • Candy cane mini (2x)
  • Kaart

Kerst wensen

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Warm X-Mas brievenbuspakket – Uitverkocht!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *