Sparkling Christmas - Uitverkocht!

Verras iemand met een liefdevol en smakelijk kerstgeschenk door de brievenbus! Dit pakket bevat mooie producten die zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een bijdrage doen aan onze wereld.

Dit product bevat:

17,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Sparkling Christmas

Het Sparkling Christmas pakket is een overheerlijk en sfeervol kerstgeschenk. Het bevat de ideale items om een middagje helemaal tot jezelf mee te komen. Daarnaast draag je bij het kopen van dit kerstpakket ook nog eens een steentje bij aan de maatschappij. Iets wat goed past bij de kerstgedachte!

Puur genieten!

Laten we beginnen met de (h)eerlijke ambachtelijke kerstkranskoekjes van de koekfabriek. Zij geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans. Deze mensen krijgen binnen dit bedrijf enorm veel mogelijkheden. Ze mogen van alles doen, van de koekjes bakken tot de koekjes verpakken tot het verkopen van de koekjes. Naast de koekjes zit er ook een doosje met gemengde pindarotsen van de notenwinkel in het kerstpakket.

Deze hele inclusieve koekjes en pindarotsen worden vergezeld door een overheerlijke brewer. De keus hierbij is uit een ‘teabrewer’, ‘koffiebrewer’ of ‘glühweinbrewer’. Het werkt ongeveer hetzelfde als een theepot. De bonen of kruiden zitten al in de brewer. Het enige wat toegevoegd hoeft te worden is warm water of warme rode/witte wijn. Hierna kun je uit een brewer een aantal mokken vol met thee, koffie of glühwein schenken.

Naast dat het een heel leuk concept is, is het ook nog eens super duurzaam uitgewerkt. De brewers zijn namelijk CO2 en plastic neutraal. Bij elke kilogram CO2 die het bedrijf verbruikt doneren ze een bijdrage aan de organisatie WeForest om het regenwoud te onderhouden. Daarnaast doneren zo voor elke kilo plastic die ze gebruiken aan de organisatie Plastic Bank. Deze zorgen ervoor dat plastic uit de natuur wordt gehaald. Om het helemaal af te maken is het gehele productieproces van de brewers ook nog eens volledig gedekt met windenergie.

Als je aan het eind van de middag met je warme kopje thee en de heerlijke koekjes op de bank zit en het al schemerig begint te worden is het natuurlijk ook wel fijn om een gezellige kerstsfeer in huis te creëren. Daarom zit er ook nog een setje mooie theelichtjes en een zuurstokje in het pakket.

Kerstpakket samenstellen?

Indien je een speciaal verzoek hebt, denken wij altijd graag met je mee! Mits je de wensen tijdig laat weten, kunnen we in overleg een pakket samenstellen. Belangrijk om te melden is dat we hierbij wel van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de levertijd. Afhankelijk van jouw wens, werken wij ook met een minimum afname. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.

Inhoud Sparkling Christmas:

  • Kerstkranskoekjes (Koekfabriek)
  • Teabrewer, koffiebrewer of glühweinbrewer
  • Zakje met theelichtjes
  • Gemengde pindarotsjes (Notenwinkel)
  • Zuurstokje

Kerst wensen

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sparkling Christmas – Uitverkocht!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *