Simply Christmas

Het perfecte kerstpakket onder de 20 euro. Ideaal voor een gezellige kerstborrel!

Dit product bevat:

17,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Simply Christmas

Dit kerstpakket mag dan wel ‘Simply’ heten, het is toch behoorlijk uitgebreid! We hebben dit kerstpakket speciaal ontworpen voor bedrijven die hun personeel graag een kleine attentie geven tijdens de feestdagen. Dit geschenk is perfect voor een mooi en niet al te gek pakket! Het beschikt over verschillende lekkernijen waarbij je het ultieme kerstgevoel krijgt. Laat de feestdagen maar beginnen!

It’s the simple things in life

Ondanks de naam, heeft het pakket een behoorlijk uitgebreide inhoud. Zo zit er in dit pakket onze favoriete Spaanse Cava, om direct mee in de feeststemming te komen. Daarbij komt ook nog eens een verrukkelijk Hertog Jan Grand Prestige biertje. Deze drankjes kunnen natuurlijk niet gedronken worden zonder overheerlijke hapjes. Het kerstpakket is daarom aangevuld met een zak luxe zeezout chips, pretzels, chocolate chip koekjes en een echte candy cane.

Kerstpakket samenstellen?

Indien je een speciaal verzoek hebt, denken wij altijd graag met je mee! Mits je de wensen tijdig laat weten, kunnen we in overleg een pakket samenstellen. Belangrijk om te melden is dat we hierbij wel van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de levertijd. Afhankelijk van jouw wens, werken wij ook met een minimum afname. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.

Inhoud Simply Christmas:

  • Cava Pere Ventura Piccolo
  • Hertog Jan Grand Prestige
  • Chips zeezout
  • Pretzels
  • Chocolate chip koekjes
  • Candy Cane (Zuurstokje)

Kerst wensen

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest! Ga je liever voor een luxere versie? Bekijk dan eens Christmas Deluxe

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Simply Christmas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.