Japandi Christmas Cava

Een rustgevend en knus kerstpakket in Scandinavische stijl. Het pakket bevat een heleboel lekkernijen en een heerlijke fles cava. Ideaal om een gezellige winteravond mee tegemoet te gaan.

Dit product bevat:

39,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Japandi Christmas Cava

Het Japandi kerstpakket is weer eens wat heel anders. Het pakket bevat geen kerstrood of glitters, maar is juist heel neutraal en heeft een luxe uitstraling. Het bevat lichte tinten, afgewisseld met natuurlijke materialen en glans. Als je er alleen al naar kijkt kom je helemaal tot rust!

Een ander voordeel van dit pakket is dat er van elk verkocht pakket een bedrag gedoneerd wordt aan Trees For All. Deze organisatie koopt en plant van dit bedrag bomen. Door dit duurzame kerstpakket te kopen draag je dus automatisch bij aan een groene en gezonde wereld.

Een pakket vol ervaringen

Het kerstpakket bevat fijne producten, zoals een heerlijke luxe zeezout chips, gezouten popcorn, gekruide crackertjes, broodsticks en zachte kaneelspekjes. Deze snacks hoeven natuurlijk niet gegeten te worden zonder drankje. Pak de glazen alvast maar, want het pakket bevat ook een mooie fles cava! Ideaal om samen te delen (of natuurlijk helemaal voor jezelf te houden).

Tijdens de winterse dagen zijn een lekkere mok warme chocolademelk of een overheerlijke luxe thee niet te missen! Deze kun je zelf maken met de luxe losse thee en chocobombs met marshmallows die in het pakket zitten. Laat de chocobomb smelten in een mok met hete melk en kijk hoe de marshmallows tevoorschijn komen. Even roeren en genieten maar!

Kerstpakket samenstellen?

Indien je een speciaal verzoek hebt, denken wij altijd graag met je mee! Mits je de wensen tijdig laat weten, kunnen we in overleg een gepersonaliseerd pakket samenstellen. Belangrijk om te melden is dat we hierbij wel van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de levertijd. Afhankelijk van jouw wens, werken wij ook met een minimum afname. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.

Inhoud Japandi Christmas Cava:

  • Fles Cava Pere Ventura
  • Popcorn zout
  • Gekruide crackertjes (Sweet BBQ)
  • Broodsticks
  • Chips Zeezout
  • Kaneeltwist marshmallows
  • Chocobombs met marshmallows
  • Thee tubes set
  • Rieten flessenhouder

Kerst wensen

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Japandi Christmas Cava” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.