Christmas Deluxe

Het Christmas Deluxe kerstpakket is de grotere zus van het Simply Christmas kerstpakket. Zoals de naam het al zegt, heeft dit pakket net dat tikkeltje extra!

Dit product bevat:

35,00

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Christmas Deluxe

Het Christmas Deluxe pakket, de naam zegt het al. Het is een luxe kerstpakket, vol met drankjes en lekkernijen. Het is perfect voor bedrijven die opzoek zijn naar een prachtig kerstgeschenk voor hun personeel. Laten we die werknemers met kerst maar eens goed verwennen!

Een luxe kerstpakket voor een gezellige borrel!

Het kerstpakket is met een heleboel liefde samengesteld. Om te beginnen bevat het pakket een heerlijke cava, speciaal geselecteerd door onze wijnleverancier. Deze is extra lekker om te nuttigen tijdens het proeven van alle bijgevoegde snackjes. Naast de cava, zitten er ook twee zalige flesjes wijn in. Het gaat hierbij om een volfruitige Merlot en een Zuid-Franse Chardonnay. Natuurlijk is er ook aan de bierliefhebbers gedacht. Zo bevat het pakket een zoigl biertje, gebrouwen door STOKED!. Maar ook een flesje Hertog Jan Grand Prestige. Beide heerlijk voor de koude winterdagen.

Een non-alcoholisch drankje mag natuurlijk ook niet ontbreken, daarom vind je als laatste drankje in dit pakket een chocolademelk van het beste Choco merk dat er bestaat; Tony Chocolonely! Het pakje is perfect voor een lekkere mok met warme chocolademelk!

Verder is het pakket rijkelijk gevuld met feestelijke hapjes en snacks voor een gezellige borrelavond. De tafel kan lekker gevuld worden met de romige kaaspuntjes, serrano snacks, pita chips en de heerlijke chips met zeezout. Voor de zoete trek na alle hartige snacks zitten er ook nog eens chocolate chip cookies en een zuurstokje in.

Kortom, haal je met dit pakket alles in huis voor een gezellige borrelavond.

Kerstpakket samenstellen?

Indien je een speciaal verzoek hebt, denken wij altijd graag met je mee! Mits je de wensen tijdig laat weten, kunnen we in overleg een pakket samenstellen. Er kan namelijk rekening gehouden worden met dieetwensen. Tevens kan er ook een non-alcoholisch pakket gemaakt worden. Belangrijk om te melden is dat we bij het personaliseren van de pakketten wel van een aantal factoren afhankelijk zijn, zoals de levertijd. Afhankelijk van jouw wens, werken wij ook met een minimum afname. Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.

Inhoud Christmas Deluxe:

 • Cava Pere Ventura Piccolo
 • La Campagne Merlot
 • La Campagne Chardonnay
 • Flesje Zoigl
 • Hertog Jan Grand Prestige
 • Pita chips
 • Serrano Snacks
 • Chips zeezout
 • Kaaspuntjes
 • Chocolate Chip koekjes
 • Chocolade melk Tony Chocolonely
 • Candy Cane (Zuurstokje)

Kerst wensen

Het is mogelijk om een grote bestelling op verschillende adressen te laten leveren. Download alvast het adressenbestand op onze website en vul alle gegevens in. Stuur deze naar klantenservice@zomaar.nl En dan verzorgen wij de rest!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Christmas Deluxe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.