Kerstpakket

Iets interessants gezien? deel het!

Kerstpakket

Wat wordt dit jaar het kerstpakket?

Bij veel bedrijven is het traditie om de medewerkers een kerstpakket te geven. Wanneer je jaarlijks een goed gevulde kerstpakket aanbiedt, dan is dit iets waar de medewerkers al het hele jaar naar uitkijken. Het is verstandig om als werkgever op tijd je kerstpakketten te bestellen, anders kan het zomaar zijn dat je hier niet op tijd aan geraakt. Er is ontzettend veel keuze uit verschillende soorten kerstpakketten, waaronder de kerstpakketten van Zomaar.nl. Onze kerstpakketten zijn goed gevuld met heerlijke dingen om de kerstdagen door te komen. Wij bieden niet alleen kerstpakketten aan, wij bieden ook extra diensten, zoals het personaliseren van je kerstpakket en het afleveren bij de medewerkers thuis.

Welk soort kerstpakket kopen?

Wanneer je het assortiment van Zomaar.nl bekijkt, dan heb je altijd voldoende keuze uit verschillende soorten kerstpakketten. Een kerstpakket kopen kan bij ons, maar dan moet je nog wel een keuze maken. Zelfs ons ´Simpy christmas´ pakket is al behoorlijk uitgebreid, met cava, wijn, chocolademelk, kerststol en diverse zoetigheden. Andere kerstpakketten zijn nog uitgebreider, zoals ´Christmas Deluxe´, met ingrediënten erbij voor het koken van je kerstmaaltijd. Ons pakket ´Winter Wonderland´ is fantastisch goed gevuld met naast allerlei lekkernijen, ook een set cocktailglazen en mooie dinerkaarsen. Wil je het kerstpakket bijzonder maken, kies dan voor een pakket ´Mediterraanse kerst´. Hierin vind je allerlei Italiaanse ingrediënten.

Een kerstpakket online kopen bij Zomaar.nl

Wil je een kerstpakket online kopen, doe dit dan bij Zomaar.nl. Wij kunnen desgewenst je kerstpakket binnen een dag verzenden. Uniek is ook dat wij kunnen bezorgen bij jouw medewerkers of relaties thuis. Hiervoor kun je bij de bestelling een adressenbestand invoeren en iedereen krijgt zijn/haar kerstpakket thuis. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle pakketten naar één adres te sturen, zodat je zelf kunt uitdelen. Stuur ook een persoonlijke boodschap mee, dan drukken wij dit af op een mooie bijpassende kaart. Zelfs de sleeve rondom het kerstpakket kunnen wij voor je personaliseren met je huisstijl en/of persoonlijke boodschap.