Kerstmarkt voor personeel op locatie met unieke pakketten

Stel je eigen pakket samen!

Bij Zomaar is het mogelijk om je eigen kerstpakket samen te stellen, wanneer je bijvoorbeeld een deel van onze producten heel erg passend vind maar zelf graag nog wat wilt toevoegen, als een cadeaukaart of eigen producten.

Samenstellen

Voor het samenstellen van een pakket kun je contact opnemen met Robin. Zij kan jou helpen om de juiste producten te combineren in één pakket. We maken het pakket helemaal voor je af met een passende kaart een standaard sleeve of een sleeve helemaal gepersonaliseerd naar jullie huisstijl.

Kiezen uit een aantal pakketten

Het is ook mogelijk om meerdere pakketten samen te stellen van hetzelfde bedrag met een unieke pagina. Zo kunt jouw personeel met een uitnodiging de kerstpakketten site bekijken en kiezen uit de voorgeselecteerde keuze pakketten. De werknemer kiest één van de pakketten uit en vult bij het afrekenen de persoonlijke code in. De persoonlijke code zorgt ervoor dat er geen kosten in rekening gebracht worden en de werknemer geeft hierdoor toestemming om het pakket naar zijn of haar huisadres te sturen. 

Kerstmarkt voor personeel

Liever het personeel zelf een pakket laten samenstellen? Laat ons dan in samenwerking met ons zusje www.zomaarevents.nl jouw kerstmarkt op locatie organiseren. De kerstmarkt kan ingedeeld worden als een receptie of een evenement. Gevuld met een feestelijke borrel met hapjes of juist een gelegenheid om lekker te eten met het aanbod in foodtrucks. Mag er gedanst worden of blijft het meer zakelijk? De invulling hiervan is uiteraard vrij te bepalen. Het personeel kan met de kerstflorijnen haar eigen pakket samenstellen en gaat naar huis met de producten die hij/zij graag wilt hebben.

Snelle levering

Wij hebben uit voorraad per direct ruim 500 pakketten direct leverbaar. Dankzij ons grote magazijn kunnen we een ruime voorraad inslaan en daardoor dus ook rekening houden met last-minute aanvragen. Indien gewenst kunnen we de bestelling zelfs de volgende dag al leveren! Van onze pakketten zijn 98.8% de volgende dag al in huis.

Uniek! pakketten verzenden per huisadres

Personeel verrassen met een pakketje welke thuis bezorgd wordt? Bij Zomaar regelen we dit voor jou! Wij verzenden alle pakketten per huisadres, hoe? heel eenvoudig lever ons adrestemplate aan met de gegevens van het personeel en wij zorgen dat de pakketten op de gevraagde datum geleverd worden.

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.