Kerstpakket versturen

Een kerstpakket versturen regel je gemakkelijk en snel

Verstuur jij jaarlijks kerstkaartjes naar je familie, vrienden en andere relaties? Vaak zul je een kaartje terugkrijgen en dit herhaalt zich jaarlijks. Dit is leuk, maar niet bijster origineel. Je kunt het ook eens heel anders aanpakken en ervoor zorgen dat jouw kerstwens er dit jaar uitspringt en niet meer vergeten wordt. In plaats van alleen een kerstkaart, kun je en kerstpakket versturen. Een kerstpakket zit vol met lekkers, om er een fijne kerst van te maken en is altijd een leuke verrassing voor de ontvanger. En die kerstkaart? Door een persoonlijke kaart bij het kerstpakket te voegen, ontbreekt deze ook dit jaar niet.

Een kerstpakket versturen naar je werknemers

Als werkgever wil jij je werknemers ook een prettige kerst wensen. Veel ondernemingen kiezen ervoor om hun werknemers een kerstpakket cadeau te doen. Ook jij kunt een kerstpakket versturen aan je werknemers en dit zal altijd met enthousiasme begroet worden. Kerstpakketten bestellen en versturen, kan bij Zomaar.nl. Je kiest uit ons assortiment het kerstpakket die jij cadeau wilt doen en het aantal pakketten. Afhankelijk van je wensen, kun je de kerstpakketten bij jouw bedrijf laten afleveren om zelf te verdelen, maar wij maken het ook mogelijk om een pakket bij je werknemers thuis te bezorgen. Hiervoor vul bij je bestelling een adressenbestand in, zodat iedereen thuis verrast wordt.

Met Zomaar.nl een kerstpakket versturen per post

Of je nu kiest voor een groot kerstpakket of een klein kerstpakket, bij Zomaar.nl kun je een kerstpakket versturen per post. Als je niet afhankelijk wilt zijn van het feit dat iemand thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen, kies dan voor een brievenbuspakket. Het kerstpakket wordt dan altijd afgeleverd, ongeacht of iemand thuis is. Je kunt het kerstpakket personaliseren, met bijvoorbeeld een je logo en huisstijl en een persoonlijke kaart met een kerstboodschap.