Kerstpakket laten bezorgen

Wil jij een kerstpakket laten bezorgen?

Een origineel idee voor zowel particulieren als bedrijven, is een kerstpakket laten bezorgen. Voor bedrijven is het geven van een kerstpakket aan hun medewerkers in veel gevallen al een traditie. Wat niet altijd gebruikelijk is, is dat het kerstpakket thuis wordt bezorgd. In de meeste gevallen overhandigt de werkgever het kerstpakket zelf aan de medewerker. Maar in de huidige tijden van thuiswerken, zullen veel medewerkers niet altijd meer op de zaak komen. Een kerstpakket laten bezorgen bij de medewerker thuis is dan een erg leuke verrassing en zo betrek je als werkgever ook de thuiswerkende werknemers bij je organisatie.

Kerstpakketten laten bezorgen naar uw medewerkers

Bij Zomaar.nl zijn kerstpakketten laten bezorgen naar jouw medewerkers een dienst die wij graag voor je uitvoeren. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is een kerstpakket van jouw wens uitzoeken en bij bestelling een adressenbestand meesturen. Wij bieden hier online alle mogelijkheden voor. Wij zorgen er dan voor dat al jouw medewerkers een kerstpakket thuis geleverd krijgen. Uiteraard kunnen wij de door jouw bestelde kerstpakketten ook bundelen en op jouw eigen adres afleveren. Tijdens een kerstborrel kun je de kerstpakketten dan zelf verdelen onder de medewerkers. Stuur bij het bestellen ook een persoonlijke boodschap mee. Jouw boodschap drukken wij af op een persoonlijke kaart, die wij bij het kerstpakket voegen.

Een kerstpakket per post laten bezorgen door Zomaar.nl

Een kerstpakket per post laten bezorgen bij je medewerkers, maar ook bij je familie of vrienden, is mogelijk bij Zomaar.nl. Kies uit de vele verschillende soorten kerstpakketten uit ons assortiment. Wij hebben kleine tot grote kerstpakketten en voor ieder budget. Met een perspakket weet je zeker dat je de ontvanger een groot plezier doet en dat de producten in het pakket ook gebruikt worden. Naast een boodschap op een persoonlijke kaart, is het ook mogelijk om de sleeve van het kerstpakket te personaliseren met jouw huisstijl of persoonlijke tekst.