Kerstborrel pakket

Bezorg iedereen een leuke kerstborrel met een kerstborrel pakket

Bij veel bedrijven eindigt het jaar vlak voor de kerst. Soms wordt er tussen kerst en oud & nieuw nog doorgewerkt en er zijn bedrijven die sluiten. De laatste werkdag voor de kerst, wordt traditioneel afgesloten met een kerstborrel. Maar de traditie van de kerstborrel is ook aan veranderingen onderhevig. Vooral het feit dat tegenwoordig veel mensen niet meer op kantoor werken, maar vanuit huis, zorgt ervoor dat de kerstborrel anders ingericht moet worden. Toch kun je als bedrijf nog een kerstborrel houden, door alle thuiswerkende medewerkers een kerstborrel pakket te sturen. Zo kan iedereen online het glas heffen op een fijne kerst en een gezond nieuw jaar.

Een kerstborrel pakket kopen voor een online borrel

Speciaal voor iedereen die een kerstborrel wil houden, heeft Zomaar.nl een leuk kerstborrel pakket samengesteld. Met ons pakket ´Santa´s Borrelbox´, heb je alles bij de hand om een (online) kerstborrel te vieren. Dit is borrelen op de wijze van de kerstman. In het pakket zitten een tweetal Franse wijntjes, een stevig winterbiertje en een mini flesje Jägermeister. Met een potje kruiden voor glühwein, maak je helemaal zelf deze typische winterwijn. Borrelen zal dus zeker lukken met dit pakket. Naast al deze dranken, vul je de maag tijdens deze kerstborrel met bockworst met sauerkraut. Een kerstborrel pakket kopen zal altijd een groot succes zijn.

Via Zomaar.nl een kerstborrel pakket bestellen

Wil jij een kerstborrel pakket bestellen? Dan kan dit heel eenvoudig in de webshop van Zomaar.nl. Het is mogelijk om je kerstborrel pakket af te leveren bij je (thuiswerkende) medewerkers op hun huisadres. Hiervoor kun je bij ons heel gemakkelijk een adresbestand meezenden bij de bestelling. Wij zorgen dat je kerstborrel pakket netjes wordt afgeleverd. Vul ook een persoonlijke boodschap in bij je bestelling. Deze boodschap drukken wij af op een persoonlijke kaart, die wij bij het pakket voegen.