Jubileum kado

Voor welk jubileum een kado sturen?

Mensen vieren tijdens hun leven heel wat jubilea. Sommige jubilea zijn zeker ook de de moeite waard om te vieren. Helemaal als je voor een jubileum een kado kiest van Zomaar.nl, dan is het feest helemaal compleet met de lekkere hapjes, snacks en drankjes uit onze pakketten. Een bekend jubileum, is een bedrijfsjubileum. Iemand heeft een bepaald aantal dienstjaren behaald en dat is een jubileum kado waard. Vaak is dit een 25-jarig jubileum en in zeldzame gevallen een jubileum van 40 dienstjaren. Maar eigenlijk kan ieder arbeidsjubileum een reden zijn voor een kado. Dit hangt van de werkgever af. Uiteraard is ook een huwelijksjubilea altijd een feestje en een kado waard.

Een geschikt jubileum kado kopen

Wat ga je voor een jubileum kado doen als je medewerker een bepaalt aantal jaren in dienst is? Dit is best lastig soms. Je wilt er aandacht aan besteden en de medewerker verdient dit ook, maar je wilt wel een zinvol cadeau. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat bij dit soort jubilea vaak prullaria wordt gegeven, dat voor jarenlang in de kast belandt. Dit is niet het geval als je kiest voor een jubileum kado van Zomaar.nl. Wij hebben nuttige kado´s, die zeker ook gebruikt worden. Bij ons bestel je namelijk een pakket met lekkere etenswaren en drankjes, die het jubileum extra feestelijk maken.

Een jubileum kado online kopen bij Zomaar.nl

Door een jubileum kado online te kopen, hoef je hiervoor niet eens de deur uit en bestellen gaat snel en gemakkelijk. Dit kan in de webshop van Zomaar.nl. Wij stellen pakketten samen voor allerlei soorten gelegenheden, waaronder voor een jubileum. Het is mogelijk om een pakket te kiezen dat overeenkomt met de persoonlijkheid van de jubilaris, zoals een wijn- of bierliefhebber of een liefhebber van chips of kaasjes. Als je bang bent dat de jubilaris niet thuis is om op het moment van levering, bestel dan een brievenbuspakket. Het jubileum kado wordt dan altijd afgeleverd.