Hoe werkt het?

Beslis welk cadeau het best bij jouw gelegenheid past!

Van gezonde snacks en non-alcoholische pakketten tot een compleet pakket met cocktails, wijnen en speciaal bieren: je bent bij ons aan het juiste adres voor lekkere borrelpakketten.

Toch liever een Non-Food cadeau? Ook voor de leukste geschenksets kun je bij ons terecht!
Zo hebben we sportieve pakketten om fysiek en mentaal fit te blijven, maar bijvoorbeeld ook luxe cadeaus voor hem en haar.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau, maar kom je er niet uit? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de juiste keuze te maken, in overleg kunnen we zelfs een geheel pakket naar wens samenstellen!

Voor ieder wat wils

Met ons ruime assortiment aan borrelpakketten bieden wij voor ieder wat wils aan. Zo hebben wij borrelpakketten met wijn en cava voor de wijnliefhebber. Maar ook bierpakketten met speciaal bieren voor een echte proeverij. Daarnaast bieden wij ook cocktailpakketten aan met bijvoorbeeld GinTonic, deze passen zelfs ook door de brievenbus! Tot slot bieden wij uiteraard ook alcoholvrije pakketten aan, zodat je altijd een goede en bewuste keus kunt maken uit een ruim aanbod!

Aparte verzending

Wij verzenden al onze pakketten naar de huisadressen van de ontvangers zodat iedereen thuis kan genieten van zijn of haar pakketje. Uiteraard doen wij dit volgens de richtlijnen van de privacywetgeving. Alle adressen worden na het verzenden van de bestelling dus vernietigd. Indien gewenst kunnen we uiteraard ook de bestelling naar één adres verzenden.

Persoonlijke boodschap

Wij bieden de mogelijkheid om bij alle geschenken een persoonlijke kaart toe te voegen. Wil je iemand bedanken, feliciteren of uitnodigen? Vermeldt op een persoonlijke kaart! Lever gemakkelijk de tekst aan per email na het plaatsen van de bestelling, dan maken wij er een leuke kaart van. Uiteraard mag je deze eerst nog goedkeuren!

Snelle levering

Wij hebben uit voorraad per direct ruim 500 pakketten direct leverbaar. Dankzij ons grote magazijn kunnen we een ruime voorraad inslaan en daardoor dus ook rekening houden met last-minute aanvragen. Indien gewenst kunnen we de bestelling zelfs de volgende dag al leveren! Van onze pakketten zijn 98.8% de volgende dag al in huis.

Wist je dat…

De bedrijfsresultaten met 30% kunnen stijgen door een goede werksfeer? Uit onderzoek is gebleken dat een positieve en gezellige stemming op de werkvloer, resulteert in betere arbeidsethos, productiviteit en (minder) ziekteverzuim. Dit geeft direct effect op de uiteindelijke resultaten.

Zet dus regelmatig je werknemers eens in het zonnetje, daar wordt iedereen blijer van!