In the Pocket! - Uitverkocht!

Een welverdiend borrelpakketje!

Dit product bevat:

27,00

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Jouw diploma In the Pocket!

In the Pocket is een prachtig en origineel afstudeer cadeau! Helemaal geschikt voor mensen die een mooi diploma gehaald hebben, en daarom natuurlijk best even in het zonnetje gezet mogen worden!

Het maken van (eind)examens is altijd onwijs spannend. Je leert je een slag in de rondte om vervolgens te hopen dat je genoeg goede antwoorden hebt ingevuld. En dan het moment van de waarheid; die minstens net zo spannend is. Zodra je de woorden ‘gefeliciteerd’ hoort of leest, kan je dag niet meer stuk! Niemand maakt jou meer wat, want dit pakken ze nooit meer van je af. Iets waar je hard je best op hebt gedaan, wordt bij deze beloond!

En nu is het tijd voor een borrel

Verras de geslaagde met een borrelpakket afstudeer cadeau! In dit pakket zit een one-size Square Cap, ook wel bekend als afstudeerhoed. De hoed is met een touwtje verstelbaar, en past dus op ieder hoofd! Superleuk voor de foto maar ook als studie souvenir. Daarnaast bevat het pakket onder andere een flesje Cava van onze lokale wijnleverancier en een blikje Affligem Blond. Deze dranken bevatten alcohol en mogen dus alleen worden gegeven aan jongeren vanaf 18 jaar. De besteller is hiervoor verantwoordelijk. Jonger dan 18 jaar? Geen probleem! Voor jongeren onder de 18 hebben wij een alcoholvrij afstudeer cadeau. Zo hebben we een flesje bubbels zonder alcohol en een blikje Brand Weizen 0.0%. Uiteraard kunnen de drankjes ook worden vervangen door frisdrank, neem hiervoor even contact op met onze klantenservice! Verder blijven we nog even in het schoolse thema. Er zit namelijk ook een zak met schoolkrijtjes in dit pakket! Verder bevat het nog een luxe Tony Chocolonely melk chocoladereep met een unieke wikkel ‘Gefeliciteerd Topper!’. Daarnaast zit er een zakje zoute popcorn bij en tot slot een Partypopper, om het feest even in te luiden! Een lekkere en onwijs leuke verrassing gegarandeerd!

Inhoud ‘In the Pocket’ afstudeer cadeau:

  • Afstudeerhoed
  • Cava Pere Ventura (200ml)
  • Affligem Blond (330ml)
  • Tony Chocolonely Reep Melk ‘Gefeliciteerd Topper!'(180gr)
  • Venco Schoolkrijtjes (100gr)
  • Popcorn Ligthly Seasalted (20gr)
  • Partypopper
  • Gepersonaliseerde kaart

Een persoonlijke kaart

Binnen het afstudeer cadeau hebben we zelf een ontwerp gemaakt voor de kaart en wikkel om de reep! Deze zijn dus in hetzelfde thema. Toch kun je de kaart persoonlijk maken door zelf een tekst aan te leveren en eventueel het logo van de studie eraan toe te voegen. Hier helpen wij je natuurlijk bij, het enige wat je hoeft te doen is het opsturen. Toch liever een uitgebreider pakket? Neem dan een kijkje bij de Deluxe variant. Ook hebben we een mooi afstudeer cadeau met onder andere een grote fles bubbels, die vindt je hier!

Uniek! Het afstudeer cadeau wordt bezorgd tot aan de voordeur. Meerdere adressen mogelijk!

Zou je het afstudeer cadeau naar meerdere studenten willen opsturen? Dat kan! Na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een email, hier vind het je voorbeeld bestand die je kunt aanleveren met de daarin bestemde adressen. Wij zorgen ervoor dat elk pakket thuisbezorgd wordt op het juiste adres. Uiteraard hanteren wij de AVG wetgeving en worden deze gegevens na verzending netjes vernietigd. Wil je er zeker van zijn dat de cadeaus op tijd in huis is bij de gewenste afleveradressen? Wees er dan snel bij. De pakketten kunnen ook als bundel verstuurd worden naar 1 adres. Bestellen doe je gemakkelijk en snel via de website.

Vragen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of zijn er dieetwensen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30. Prijzen exclusief btw en verzendkosten. Wil je op factuur betalen? Tijdens het bestelproces kun je deze optie aanvinken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “In the Pocket! – Uitverkocht!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *