In the Pocket Deluxe! - Uitverkocht!

Cheers op jouw diploma!

Dit product bevat:

32,10

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

In the Pocket Deluxe

Een mooi geslaagd-cadeau in de vorm van een luxe borrelpakket! Dit mooie borrelpakket heeft natuurlijk wel een speciaal tintje. Hij is namelijk speciaal voor mensen die een diploma hebben behaald!

Cheers op jouw diploma!

Speciaal voor alle harde knokkers die jarenlang hebben geploeterd voor dat diploma, we see you! Omdat niet iedereen op hetzelfde moment afstudeerd, zijn onze afstudeerpakketten het hele jaar verkrijgbaar. Een superleuk cadeau voor iemand die net is geslaagd! Ook dit dit pakket geschikt voor jong, oud, man, vrouw en alles ertussen in. Altijd een goed cadeautje dus.

Binnen dit pakket hebben we uiteraard een onmisbare square cap, oftewel een vierkante afstudeerhoed. Deze is af te stellen voor ieder formaat, iedereen past hem dus. Onwijs leuk voor op de foto en om te bewaren voor later. Daarnaast hebben we een speciale Cava Pere Ventura, die we maandelijks inkopen bij onze plaatselijke wijnhandelaar. Ook een lekker blond biertje van Affligem zit erbij. Natuurlijk wel het lekkerst als je hem even koud zet! Verder is het pakket aangevuld met lekkere snacks om eens even echt goed te ontspannen na al het harde werk! Zo zit er een zakje zoute popcorn, een reep van Tony Chocolonely in melkchocolade (met een door ons ontworpen wikkel), een zakje Venco schoolkrijtje, een zakje met onwijs lekkere Sweet&Spicy notenmix en tot slot; nacho’s met kaasdip!

Nog geen 18 jaar? Dan mag je volgens de wet nog geen alcohol drinken. Maar geen zorgen, ook voor jongeren onder de 18 hebben wij onwijs leuke alternatieven. Zo hebben we onze bubbels en biertjes ook in 0.0% varianten, om toch te kunnen proosten op een feestelijke manier! Liever helemaal geen 0.0%? Ook dat is geen probleem. Wij hebben voldoende soorten frisdranken op voorraad om volledig verantwoorde pakketten te kunnen leveren! Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Het In The Pocket Deluxe borrelpakket is het ideale Geslaagd cadeau!

Inhoud In the Pocket Deluxe:

 • Afstudeerhoed
 • Cava Pere Ventura (200ml)
 • Affligem Blond (330ml)
 • Tony Chocolonely Reep Melk ‘Gefeliciteerd Topper!'(180gr)
 • Venco Schoolkrijtjes (100gr)
 • Popcorn Ligthly Seasalted (20gr)
 • Nacho’s (60gr)
 • Nacho’s Cheesedip (110gr)
 • Sweet & Spicy (45gr)
 • Partypopper
 • Gepersonaliseerde kaart

Een persoonlijke kaart

Voor onze afstudeerpakketten hebben we speciaal een chocoladewikkel én bijbehorende kaart ontworpen in hetzelfde thema. Toch kun je hier zelf ook nog een hele leuke, persoonlijke touch aan geven. Je kunt zelf een tekst aanleveren voor op de kaart en eventueel een bedrijfs (of school) logo. Wij maken er een mooie kaart van! Heb je onze andere afstudeerpakketten al gezien? Zie hier de kleinere variant. Of wil je een grote fles bubbels cadeau doen? Klik dan hier voor het Congrats pakket!

Uniek. Afstudeer cadeau aan huis bezorgd, ook op meerdere adressen!

Wil je een bestelling plaatsen voor meerdere studenten? Geen probleem. Na het afronden van je bestelling ontvang je van ons een email, hier vind het je voorbeeld bestand die je kunt aanleveren met de daarin bestemde adressen. Wij zorgen ervoor dat elk pakket thuisbezorgd wordt op het juiste adres. Uiteraard hanteren wij de AVG wetgeving en worden deze gegevens na verzending netjes vernietigd. Wil je er zeker van zijn dat het borrelpakket op tijd in huis is bij de gewenste afleveradressen? Wees er dan snel bij. De borrelpakketten kunnen ook als bundel verstuurd worden naar 1 adres. Bestellen doe je gemakkelijk en snel via de website.

Vragen?

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of zijn er dieetwensen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:30. Prijzen exclusief btw en verzendkosten. Wil je op factuur betalen? Tijdens het bestelproces kun je deze optie aanvinken!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “In the Pocket Deluxe! – Uitverkocht!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *