Sauna en Wellness Cadeaukaart

Geef een Sauna en Wellness cadeaukaart keuze uit meer dan 200 locaties in Nederland!

10,00150,00

Voeg (gratis) een persoonlijke kaart toe

Geef een Sauna en Wellness cadeaukaart!

Geef een dagje relaxen cadeau met de Sauna en Wellness Cadeaukaart. Ontspannen is voor iedereen anders, voor de een is een avond op de bank al ontspannen genoeg, de ander pakt het anders aan en en gaat liever naar de sauna of wellness waar je je kan laten onderdompelen in een oase van rust en je je weer kan opladen voor de volgende week.

Te besteden bij meer dan 210 sauna’s, thermen en wellnesscentra

Verras jouw geliefde, familielid, vriend of vriendin of collega met een moment van ontspanning. Met een aanbod van ruim 210 locaties is er altijd wel een locatie die aan alle wensen voldoet. Elke locatie heeft haar eigen faciliteiten en specialiteiten. Door het ruime aanbod aan locaties is er altijd wel een sauna, thermen of wellness in de buurt.

Combineer een cadeaukaart met een uniek pakket

Maak van het geven van de cadeaubon een feestelijk pakket, in onze webshop vind je meerdere pakketten waaronder ook brievenbuspakketten of verzorgingspakketten waar we de cadeaubon in kunnen plaatsen. Zo wordt het geven van een cadeaubon nog leuker!

Eenvoudig te verzilveren

Door middel van de cijfercode op de achterkant van de cadeaukaart is via saunawellnesscadeaukaart.nl eenvoudig het saldo en de vervaldatum te checken. Vervolgens kan een sauna of wellness naar keuze worden geselecteerd, online kan betaald worden met de cadeaukaart. De Sauna en Wellness cadeaukaart is tot 1 jaar na activatie geldig.

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je een cadeaukaart versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je de cadeaukaarten online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Het is ook mogelijk om tijdens de checkout de adressen aan te leveren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle cadeaukaarten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag nog in een bijbehorende envelop. Met deze giftcard geef je een onvergetelijke belevenis cadeau!

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de je cadeaukaart nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres per brievenbuspost €6,50, aangetekende verzending, en btw.

Extra informatie

Cadeaukaarten

Giftcard á € 10,00, Giftcard á € 100,00, Giftcard á € 15,00, Giftcard á € 20,00, Giftcard á € 25,00, Giftcard á € 30,00, Giftcard á € 40,00, Giftcard á € 50,00, Giftcard á € 60,00, Giftcard á € 70,00, Giftcard á € 75,00, Giftcard á € 80,00, Giftcard á € 90,00, Giftcard á €150,00, Giftcard á €5,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sauna en Wellness Cadeaukaart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.