Diner Cadeaubon

Geef een diner cadeaukaart. Een avond vol genieten met een keuze uit 3000 restaurants in Nederland.

10,00150,00

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Diner Cadeaubon

Met deze Diner cadeaubon maak je iedereen blij. Deze giftcard is verkozen tot de Giftcard van het jaar 2021-2022. Je hebt dan ook de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 3000 restaurants. Keuze genoeg lijkt ons, om deze bon perfect te besteden tijdens een heerlijk diner.

Combineer deze bon met een leuk borrelpakket want alleen een bon geven kan natuurlijk feestelijker. Zit het pakket naar wens er niet bij? Wij kunnen eenvoudig een pakket samen met jou samenstellen. Met deze giftcard geef je een onvergetelijk diner cadeau!

Combineer een cadeaukaart met een uniek pakket

Maak van het geven van de cadeaubon een feestelijk pakket, in onze webshop vind je al onze pakketten waaronder brievenbuspakketten of verzorgingspakketten waar we de cadeaubon in kunnen plaatsen. Zo wordt het geven van een cadeaubon nog leuker!

Eenvoudig te verzilveren

Door middel van de cijfercode op de achterkant van de cadeaukaart is via kunstcultuurcadeaukaart.nl eenvoudig het saldo en de vervaldatum te checken. Op deze website zijn alle aangesloten restaurants eenvoudig te bekijken, vervolgens kan de giftcard meegenomen worden naar een van de aangesloten restaurants en ter plaatste mee betaald worden. De giftcard is tot twee jaar na aankoop geldig.

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je een cadeaukaart versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je de cadeaukaarten online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Het is ook mogelijk om tijdens de checkout de adressen aan te leveren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle cadeaukaarten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag nog in een bijbehorende envelop. Met deze giftcard geef je een onvergetelijke belevenis cadeau!

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de je cadeaukaart nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres per brievenbuspost €6,50, aangetekende verzending, en btw.

Extra informatie

Cadeaukaarten

Giftcard á € 10,00, Giftcard á € 100,00, Giftcard á € 15,00, Giftcard á € 20,00, Giftcard á € 25,00, Giftcard á € 30,00, Giftcard á € 40,00, Giftcard á € 50,00, Giftcard á € 60,00, Giftcard á € 70,00, Giftcard á € 75,00, Giftcard á € 80,00, Giftcard á € 90,00, Giftcard á €150,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diner Cadeaubon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *