Dagje uit cadeaukaart

Dagje uit van Cadeaukaart is de manier om iemand te verrassen met een dagje uit in Nederland of België. Het aanbod bestaat uit 40 verschillende uitjes, daar zit ongetwijfeld een leuke dag bij.

10,00150,00

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Geef een dagje uit cadeau!

Kies uit 40 leuke uitjes verspreid over Nederland en België voor jong en oud! Beleef een onvergetelijke dag met deze Dagje Uit cadeaukaart. Deze cadeaubon is natuurlijk het perfecte geschenk wanneer je juist iets wilt geven voor een heel gezin.

Kies uit diverse dierentuinen waaronder Beeks Bergen, Burgers’Zoo of ga spetteren in het Dolfinarium. Maar ook verschillende pretparken kun je bezoeken met deze bon als Slagharen of Movie World of kies voor een museum als het Scheepsvaartmuseum of Luchtvaartmuseum Aviodrome. Wat je keuze ook wordt het zal een gezellige dag worden.

Bepaal zelf de waarde voor de cadeaukaart, voeg er naar wens nog een leuk pakket aan toe of maak het af met een persoonlijke wenskaart.

Combineer een cadeaukaart met een uniek pakket

Maak het geschenk compleet door een van onze pakketten toe te voegen, in onze webshop vind je meerdere pakketten zoals  brievenbuspakketten of verzorgingspakketten waar we de cadeaubon in kunnen plaatsen. Zo wordt het geven van een cadeaubon nog leuker!

Eenvoudig te verzilveren

Door middel van de cijfercode op de achterkant van de cadeaukaart is via dagjeuit-cadeaukaart.nl eenvoudig het saldo en de vervaldatum te checken. Op deze website kan ook de kaart verzilverd worden voor een van de aangesloten bestedingsmogelijkheden, kies je dagje uit en gebruik het kaartnummer en de pincode op de achterzijde van de kaart om de giftcard te verzilveren. De giftcard is tot twee jaar na aankoop geldig.

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je een cadeaukaart versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je de cadeaukaarten online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Het is ook mogelijk om tijdens de checkout de adressen aan te leveren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle cadeaukaarten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen. Bestel op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag nog in een bijbehorende envelop. Met deze giftcard geef je een onvergetelijke belevenis cadeau!

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de je cadeaukaart nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie of vragen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres per brievenbuspost €6,50, aangetekende verzending, en btw.

Extra informatie

Cadeaukaarten

Giftcard á € 10,00, Giftcard á € 100,00, Giftcard á € 15,00, Giftcard á € 20,00, Giftcard á € 25,00, Giftcard á € 30,00, Giftcard á € 40,00, Giftcard á € 50,00, Giftcard á € 60,00, Giftcard á € 70,00, Giftcard á € 75,00, Giftcard á € 80,00, Giftcard á € 90,00, Giftcard á €150,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dagje uit cadeaukaart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *