Frisse start!

Verstuur een kleine attentie om Oud & Nieuw fris in te gaan.

Dit product bevat:

10,50

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Frisse start!

Een kleine attentie, om fris het nieuwe jaar in te gaan. Met dit brievenbuspakketje heb je een originele en goed gevulde nieuwjaars groet. Stuur het pakketje eenvoudig op naar iedereen, zo wordt de verassing nog aangenamer. Let op Post.nl bezorgt geen brievenbuspakketjes op maandag.

In dit pakketje zit een heerlijke cocktail, voor als je nog niet mee doet aan de ‘Dry January‘. Knapperige nootjes met zeezout van John Altman. De altijd lekkere Tony Chocolonely reep, frisse pepermuntjes van Max en fonkelende sterretjes. Maak het pakketje persoonlijk door een kaart toe te voegen met een speciale boodschap. Als oud en nieuw nu nog geen feest wordt weten wij het ook niet meer!

Inhoud Frisse start!:

  • Oneglass Manhattan Cocktail (100ml)
  • John Altman nootjes met zeezout (45gr)
  • Tony Chocolonely (50gr)
  • Max’s Organic Menthol! Mints
  • Sterretjes
  • Gepersonaliseerde kaart

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je de borrelpakketten versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je een pakket online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle naw-gegevens, eenmaal ingevuld, dan stuur je deze weer retour naar ons. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle pakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Over het algemeen geldt bij ons, vandaag besteld voor 16:00 uur de volgende dag in huis, uiteraard is dit ook afhankelijk van Post.nl en het aanleveren van de benodigde bestanden.

Let op: PostNL levert geen brievenbuspakketten op zondag en maandag.

Om de borrelpakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor het logo en een tekst aan, dan maken wij er een leuke kaart van! Wil je liever een uitgebreider pakket geven? We hebben namelijk ook de Simply New Year en de New Year Deluxe met een grote fles Cava. Luidt nieuwjaar met de pakketten van zomaar.nl feestelijk in!

Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice. De prijs is exclusief verzenden per huisadres €3,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frisse start!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.