Brievenbuspakket

Een borrelpakket in de brievenbus is altijd een leuke verrassing

Thuiswerken is natuurlijk erg handig, want werknemers kunnen hiermee hun werk en privé beter combineren. Maar soms is dit ook wel lastig, zoals tijdens een saaie online vergadering. Omdat je vanuit huis alles online volgt, is de verleiding groot om je ergens anders mee bezig te houden. Toch let iedereen op je, dus je moet toch achter je camera blijven zitten. Misschien dat iets te eten en te drinken helpt om je er weer bij te betrekken? Voor lange meetings, is een borrelpakket in de brievenbus niet alleen een leuke verrassing, in sommige gevallen zelfs noodzakelijk.

Met welke borrelpakketten in de brievenbus verras jij iemand?

Bij Zomaar.nl bestel je borrelpakketten voor je medewerkers, je klanten, voor iemand die geslaagd is, voor de jarige of gewoon zomaar. Een borrelpakket is altijd een leuke verrassing voor de ontvanger. Maar omdat het een verrassing is, weet je natuurlijk niet of de ontvanger thuis is om het pakket in ontvangt te nemen. Met borrelpakketten in de brievenbus, maakt het niet uit dat er niemand thuis is. Het borrelpakket wordt altijd bezorgd. Kies voor een leuk borrelpakket met een lekkere combinatie tussen zoute en zoete snacks of voor de ´Mini meeting´ als je een thuiswerkende medewerker wilt verrassen. Speciaal voor Sinterklaas, kun je ook kiezen voor een Sinterklaas brievenbus pakket.

Zomaar.nl laat borrelpakketten in de brievenbus bezorgen

Wil jij borrelpakketten in de brievenbus laten bezorgen bij je medewerkers, familie of vrienden? Kies dan online bij Zomaar.nl het gewenste borrelpakket uit. Wij kunnen onbeperkte aantallen borrelpakken in de brievenbus bezorgen. Voorwaarde is dat jij bij de bestelling een adressenbestand meestuurt. Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Iedereen die jij wilt verrassen krijgt een borrelpakket in de brievenbus. Dit kan al snel, desgewenst al een dag na jouw bestelling. Wij leveren bij ieder borrelpakket een persoonlijke kaart, waar jij je persoonlijke boodschap op kwijt kunt.