Brievenbus borrelpakket

Een brievenbus borrelpakket als verrassing voor je medewerkers

Thuiswerken kent natuurlijk vele voordelen. Medewerkers zullen het prettig vinden om hun werk en privé meer in balans te krijgen en werkgevers kunnen flink besparen op huisvestingskosten. Toch zijn er ook nadelen te bedenken van thuiswerken. Vooral de onderlinge interactie tussen collega´s wordt wel eens gemist. Misschien moet je dan eens een gezellige online meeting met elkaar organiseren, waarbij je elkaar eens spreekt zonder het over het werk te hebben. Uiteraard moet daar wel een borreltje bij gedronken en een hapje bij gegeten worden. Dit kan door voor je medewerkers een brievenbus borrelpakket te bestellen.

Een borrelpakket door de brievenbus?

Aan een borrelpakket denk je aan flessen drank, borrelnootjes en zoutjes? Inderdaad en ook dit past allemaal door de brievenbus. Neem bijvoorbeeld het borrelpakket ´Sweet en Salty´. In dit pakket vind je onder andere een heerlijke notenmix met diverse zakjes verschillende noten. Als drank is er een cocktailmix ingesloten, inclusief gin en in handige flesjes die door de brievenbus passen. Hiermee zitten je medewerkers in een mum van tijd met een cocktail achter hun scherm. Moet er online toch nog vergaderd worden, maar dan wel met wat lekkers om iedereen wakker te houden? Dit kan met het vergaderpakket, die ook als borrelpakket door de brievenbus past. Hierin zitten onder andere diverse soorten koffie, thee, stroopwafels, ontbijtkoek en nog veel meer. Hiermee zit iedereen gemakkelijk zijn of haar vergadering uit.

Een brievenbus borrelpakket online bestellen bij Zomaar

Je wilt als werkgever een borrelpakket naar je medewerkers sturen, maar je weet natuurlijk niet wanneer zij thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Je kunt dan een brievenbus borrelpakket online bestellen bij Zomaar. Je hoeft je dan helemaal geen zorgen te maken of er wel iemand thuis is. Het borrelpakket valt gewoon met de overige post door de brievenbus. Bovendien is het ook echt een leuke verrassing voor de medewerker. Heb je zelf nog bepaalde ideeën over de inhoud voor een brievenbus borrelpakket? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.