Borrel pakketten

Iets interessants gezien? deel het!

Borrel pakketten

Een borrelpakket is het meest gezellige cadeau

´Borrelen´ is inmiddels een werkwoord dat erg bekend is onder de liefhebbers van drankjes en hapjes. De vrijdagse borrel na werktijd is bijvoorbeeld berucht en borrelen doen we toch ook iedere verjaardag, bruiloft, verlovingsfeestje of inwijdingsfeestje? In de webshop van Zomaar.nl is een borrelpakket dan ook erg populair. Onze pakketten zijn fantastisch samengesteld met een goede combinatie uit lekkere hartigheden, zoutjes, soms een beetje zoet en de nodige borrels, wijn en bier. Omdat samen borrelen niet altijd mogelijk is, stuur je toch gewoon een borrelpakket aan je vrienden of je medewerkers? Met het borrelpakket is ook borrelen op afstand gezellig.

Maak een keuze uit de vele borrelpakketten

Wil jij borrelpakketten bestellen? Dan heb je in de webshop van Zomaar.nl erg veel keuze en in verschillende prijsklassen. Het goedkoopste borrelpakket is ´Borrel basics´. Hoe basic ook, je hebt met dit pakket wel alles bij de hand voor een gezellige borrel, zoals borrelnootjes, chips, flesje wijn en een blikje bier. Ons populaire borrelpakket ´Magische mix´ heeft naast de nootjes en de chips ook worstjes en een bord en schaaltje. Wil je een grote borrel aanbieden? Dan kun je ook kiezen voor de ´Smaakmaker mix´. De ontvanger heeft hiermee veel keuze uit allerlei luxe borrelhapjes, wijnen en andere dranken. Speciaal als weekendafsluiter, hebben wij het ´Zomaar zondag pakket´. Dit is het perfecte borrelpakket, om vol goede moed aan een nieuwe werkweek te beginnen.

Een borrelpakket kopen bij Zomaar.nl

In de webshop van Zomaar.nl zul je vele borrelpakketten vinden die je kunt sturen naar je collega´s, vrienden of familie. Een borrelpakket kopen gaat bovendien er gemakkelijk en wij leveren snel, meestal binnen een dag. Met onze borrelpakketten is een gezellige borreltiid gegarandeerd. Zelfs voor diegenen die geen alcohol drinken en verantwoord eten, hebben wij een speciaal borrelpakket. Bij je bestelling kun je een persoonlijke tekst en zelfs een bedrijfslogo meesturen. Dit printen wij af op een gepersonaliseerde kaart en voegen wij toe aan het borrelpakket.