Thuiswerken Deluxe

Dit pakket is op aanvraag te bestellen.

29,40

Dit pakket is op aanvraag te bestellen via onderstaand formulier:

Wat vind je van deze pakketten?

Thuiswerker Deluxe

Als er een ding is waar we ondertussen bijna allemaal wel ervaren in zijn dan is het wel thuiswerken. Om je hardwerkende thuiswerker collega’s te bedanken voor hun inzet, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van de afgelopen corona jaren kan je hen in het zonnetje zetten met dit te gekke thuiswerker deluxe pakket.

Wat zit er in het Thuiswerker Deluxe pakket?

Om te beginnen een lekker Stoked biertje, dit ongefilterde lager biertje zit vol van smaak maar is toch lekker licht. Of probeer de old Jamaican Gingerbeer, een lekkere fris zoete gingerbeer met een kleine tinteling op de tong voor een fijne afwisseling in smaken.

Uit snacks ook genoeg keuze met dit pakketje. Bijvoorbeeld de popcorn Tabasco, maar laat de tabasco je niet afschrikken. Deze popcorn beschikt inderdaad over een pittige bite maar heeft ook een heerlijk zoet karamel korstje. Of probeer de cheddar onion crisps, die combi is altijd goed. Of ga voor een wat veiligere keuze met de Pita chips zeezout, deze zijn lekker te combineren met de tomatenpesto als dip.

Ook zitten er in dit pakket een aantal leuke goodies. Bijvoorbeeld een handige drinkfles voor thuis of natuurlijk als het weer mag op kantoor of onderweg. En om even te relaxen een hoofdmassage tool. Een compleet pakket om de thuiswerkende collega’s te bedanken!

Inhoud

  • Stoked bier
  • Old Jamaican Gingerbeer
  • Popcorn Tabasco
  • Cheddar Onion Crisps
  • Pita chips zeezout
  • Tomatenpesto
  • Hoofdmassage tool
  • Drinkfles

Verzending naar meerdere adressen? Dat kan!

Wil je dit pakketje versturen naar meerdere personen? Dat kan! Zodra je het pakketje online bestelt, ontvang je direct per mail een bevestiging met daarbij het adressentemplate. Hierin verzamel je eenvoudig alle gegevens. Ingevuld? Dan stuur je deze weer retour naar ons of je voegt de lijst bij je bestelling in de checkout. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle borrelpakketten op tijd in huis zijn bij de gewenste adressen! Houdt er bij het plaatsen van de bestelling rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de bestelling voor te bereiden. Dit is meestal tussen de 12 en 72 uur.

Verstuur een persoonlijke boodschap

Om de pakketten nog een extra persoonlijke touch te geven, is het mogelijk om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Lever hiervoor indien van toepassing het logo en een tekst aan, dit kan ook in de checkout, dan maken wij er een leuke kaart van!

Voor meer informatie, vragen of dieetwensen neem dan contact op met onze klantenservice.
De prijs is exclusief verzenden per huisadres per pakketpost €5,50 en btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thuiswerken Deluxe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *