Borrelpakket thuiswerken

Een borrelpakket voor het thuiswerken is altijd welkom

Dankzij moderne toepassingen, is het voor veel (kantoor)medewerkers mogelijk om vanuit huis te werken. Thuiswerken wordt door de meeste medewerkers gewaardeerd, want hierdoor kunnen ze het werk veel beter combineren met hun privésituatie. Maar thuiswerken is niet altijd prettig. Het vergt een bepaalde mate van discipline. Je moet ook in alle rust goed kunnen doorwerken, zonder te worden afgeleid of je moet je gedachten houden bij een online vergadering die je op afstand volgt. Een leuke verassing namens de werkgever, is dan een borrelpakket voor het thuiswerken. Je voelt je als werknemer gewaardeerd en betrokken bij je werkgever en de producten uit het borrelpakket helpen altijd om je alert te houden.

Wat zijn de beste borrelpakketten voor het thuiswerken?

Bij Zomaar.nl kies je uit verschillende soorten borrelpakketten voor het thuiswerken. Je kunt kiezen voor een borrelpakket waarmee de werknemer in bepaalde situaties extra goed kan presteren, zoals tijdens een online meeting. Met koffie, een sapje, gezonde snacks en een soepje, blijft de werknemer tijdens de meeting alert. Maar misschien gun jij werknemers ook een verzetje, want de hele dag achter een scherm zitten is niet niets. Dan hebben wij diverse borrelpakketten voor het gezellige borrelen met een wijntje of een biertje. Met het ´Zomaar zondag´ pakket, gun jij je werknemers veel plezier met family time met het gezin. Het hele gezin geniet dan op de vrije zondag van het borrelpakket.

Een borrelpakket voor het thuiswerken kopen bij Zomaar.nl

Iedere werkgever die om zijn/haar thuiswerkende werknemers geeft, moet een kijkje nemen in de webshop van Zomaar.nl. Hier kun je altijd een leuk borrelpakket voor het thuiswerken kopen. Steek je werknemer tegelijkertijd een hart onder de riem met een persoonlijke boodschap. Deze boodschap drukken wij af op een persoonlijke kaart die bij het borrelpakket wordt gevoegd. Wil je een borrelpakket naar verschillende thuiswerkende medewerkers sturen? Geen probleem voor ons, je voegt eenvoudig een adressenbestand toe bij je bestelling.