Borrelpakket bestellen

Maak borrelen op afstand mogelijk, door een borrelpakket te bestellen

In veel bedrijven is het de gewoonte om na een drukke werkweek, op vrijdagmiddag een borrel te drinken. Maar de manier van werken is de afgelopen jaren veranderd. We zijn flexibeler geworden en digitale mogelijkheden maken het mogelijk om ook vanuit huis te werken. Borrelen kan nog steeds, maar niet iedereen zal aanwezig zijn. Wil je toch een keer met iedereen gezamenlijk borrelen, ook met diegenen die vanuit huis werken? Dan kun je voor je werknemers een borrelpakket bestellen. Zij kunnen er weliswaar online, toch bij zijn en hoeven met een borrelpakket niets te missen van de drankjes en hapjes.

Welke borrelpakketten bestellen?

De borrelpakketten van Zomaar.nl bieden veel keuze. Met ons Basic borrelpakket kan iedereen uit de voeten en bevat voor iedereen wat wils, zoals bier, wijn, ijsthee, chips en borrelnootjes. Eenzelfde pakket is ook beschikbaar als non-alcohol pakket. Het pakket bevat dan een alcoholvrije wijn en bier. Voor de uitgesproken bierliefhebbers hebben wij een borrelpakket samengesteld zonder wijn, maar wel mét extra biertjes van verschillende merken. Natuurlijk hebben we ook de collega´s die veel met hun gezondheid bezig zijn. Voor hen is er het pakket ´Bewuste borrels & bites´. Hiermee kunnen zij op verantwoorde wijze borrelen. Kortom, met borrelpakketten bestellen bij Zomaar.nl, kun je daadwerkelijk iedereen tevreden stellen.

Een borrelpakket online bestellen bij Zomaar.nl

Voor welke gelegenheid jij ook een borrelpakket wilt laten afleveren, een borrelpakket online bestellen gaat heel gemakkelijk bij Zomaar.nl. Maak gewoon online een keuze uit het gewenste borrelpakket en schrijf bij je bestelling een persoonlijke boodschap. De ontvanger krijgt bij het borrelpakket dan een persoonlijke kaart meegeleverd. Wil je meerdere mensen op hun eigen thuisadres verrassen met een borrelpakket? Dat is voor ons geen probleem. Je krijgt bij je bestelling de mogelijkheid om een adressenbestand mee te sturen. Wij zorgen dat er op ieder adres een mooi borrelpakket wordt afgeleverd.