Borrelbox laten bezorgen

Welke borrelbox laten bezorgen?

Waarom zou je een borrelbox laten bezorgen? Doorgaans wordt er gekozen voor een specifieke reden, zoals een verjaardag, inwijding of jubileum. Ook je medewerkers kun je een borrelbox laten bezorgen, als zij veel thuiswerken. Maar eigenlijk hoeft er helemaal geen reden te zijn. Een borrelbox is altijd leuk om te geven en zeker om te krijgen. Vooral omdat er altijd veel lekkers te eten en te drinken in de box zit. Doorgaans worden de borrelhapjes, de wijn en bier in de box, door iedereen geapprecieerd. En wil je de borrelbox naar iemand sturen die geen alcohol drinkt of verantwoord eet? Ook hiervoor kun je via Zomaar.nl speciale borrelboxen laten bezorgen.

Borrelboxen laten bezorgen bij je medewerkers

Thuiswerken gebeurt steeds vaker en bij veel bedrijven is thuiswerken inmiddels de norm. Alleen tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, zullen deze thuiswerkende medewerkers vaak ontbreken. Om deze medewerkers er toch bij te betrekken, kun je borrelboxen laten bezorgen. In deze borrelboxen zit altijd iets om te drinken, zoals wijn, bier of desgewenst een alcoholvrij drankje. Erbij geniet je van lekkere hapjes en snacks en zo kunnen ook medewerkers die niet bij de borrel aanwezig zijn, toch op afstand meegenieten. Er zijn ook borrelboxen met producten waarmee je alert blijft, zoals koffie en gezonde granen- en fruitrepen. Deze borrelpakketten zijn leuk en verrassend, maar ook zeer nuttig.

Een borrelbox per post laten bezorgen door Zomaar.nl

Een borrelbox per post laten bezorgen, is bij Zomaar.nl snel gebeurt. Je moet alleen wel een geschikte borrelbox uitkiezen. Hierbij maakt het niet uit of je één borrelbox bestelt, tientallen of zelfs meer, wij kunnen ze snel voor je leveren. Wij zijn zelfs in staat om een borrelbox bij iedere ontvanger thuis af te leveren. Hiervoor stuur je met je bestelling een adressenbestand mee. Uiteraard is levering op één adres ook mogelijk, zodat jijzelf de borrelboxen kunt verdelen. Bij iedere borrelbox voegen wij een persoonlijke kaart toe, waar wij jouw persoonlijke boodschap op afdrukken.