Borrelbox brievenbus

Een borrelbox in de brievenbus komt altijd aan

Een voordeel van een borrelbox, is dat je een erg origineel cadeau geeft en dat deze altijd bruikbaar is. Je hoeft een borrelbox niet altijd als cadeau te doen of voor een speciale gelegenheid. Als werknemer is een borrelbox leuk om te ontvangen, zodat je weet dat je gewaardeerd wordt door je werkgever. Een borrelbox, is zoals de naam al zegt, een box met allerlei lekkers en drankjes. Dit houdt in, dat de ontvanger thuis moet zijn, op het moment dat de borrelbox bezorgd wordt. Dit kan lastig zijn. Omdat het een verrassing is, vraag je de ontvanger natuurlijk niet om thuis te blijven. Gelukkig kun je ook een borrelbox voor in de brievenbus bestellen.

Een borrelbox voor in de brievenbus online bestellen

Een borrelbox voor in de brievenbus online bestellen, kan bij Zomaar.nl. Wij hebben enkele borrelboxen, waarbij de producten niet zoveel ruimte innemen en die in een plat pakket door de brievenbus passen. Hierdoor hoeft de ontvanger die doorgaans van niets weet, niet thuis te blijven. Het pakket valt gewoon door de brievenbus en is een leuke verrassing bij thuiskomst. Als werkgever is een ´Mini Meeting´ borrelpakket een ideaal pakket voor tijdens een online meeting. Met de producten in het pakket, blijft de werknemer alert. Het ´Sweet & Salty´ borrelpakket is een erg populair pakket, met gin, rum en een producten om zelf een cocktail te maken. Erg leuk voor iedereen die graag met cocktails wil experimenteren.

Een borrelbox door de brievenbus online kopen

Je kunt één borrelbox door de brievenbus online kopen bij Zomaar.nl, maar het is ook mogelijk om meerdere borrelpakketten te bestellen. Wanneer je een adressenbestand bij je bestelling meestuurt, dan krijgen alle adressen in je bestand een borrelbox door de brievenbus. Dit zal erg veel leuke en verrassende reacties opleveren. Bovendien kun je een persoonlijke boodschap doorgeven. Dit drukken wij af op een persoonlijke kaart, die wij bij de borrelbox insluiten.