Simply Nice Non-Alcohol - Uitverkocht!

Een stoer en alcohol-low borrelpakketje!

Dit product bevat:

15,80

Vraag een offerte aan

Wat vind je van deze pakketten?

Simply Nice Non-Alcohol 0,5%

Natuurlijk bieden wij ook alcoholvrije borrelpakketten aan. Deze borrelpakketten zijn minstens zo lekker én gezellig als de borrelpakketten met alcohol. Uiteraard is het niet alleen een bewustere en gezondere keuze om voor alcoholvrij te gaan, maar ook goed om solidair te zijn naar de mensen bij wie het niet binnen dieet of religie past, of omdat ze misschien zwanger zijn! En het bespaart je ook nog eens een kater de volgende dag. Alleen maar pluspunten dus!

Bijna helemaal alcoholvrij; Simply Nice Non-Alchol 0.5%!

Dan zullen we je nu vertellen wat voor lekkers er allemaal in onze alcoholvrije borrelpakketten zitten. Dit pakket heet Simply Nice Non-Alcohol, en dat is niet zonder reden. Zo zit er een Van De Streek IPA in die met zijn 0.5% low alcohol is. Echt helemaal alcoholvrij kunnen we het dus niet noemen. Maar, dit biertje is een echte topper. De smaak is rijk en fruitig met tonen van citrus. Verder proef je veel hop en een licht bittertje. De India Pale Ale is blond van kleur.

Verder zit er een lekker fris Old Jamaican gingerbeertje in de alcoholvrije borrelpakketten. Een gingerbeer heeft zoals de naam al zegt, een gemberachtige smaak. Het is dan ook gemaakt van onder andere koolzuurhoudend water en gember. Een persoonlijke favoriet van onze redactie en daarbij een buitengewone dorstlesser. Zeker het proberen waard, ook als je niet zo heel erg van gember houdt.

Ook mag een alcoholvrije wijn niet ontbreken! Geniet daarom van deze heerlijke Chardonnay van Le Petit Etoile.

Verder zit er een fijne zak met knapperige, ovengebakken Popchips in. Deze krokante ronde chippies hebben een heerlijke pittige barbecue smaak. Helemaal lekker dus. Daarnaast zit er een zakje Jimmy’s Popcorn in dit pakket. En niet zomaar een popcorn. Dit zakje popcorn is echt uniek, en we durven te wedden dat je ‘m nog niet eerder geproefd hebt. Dit is namelijk popcorn met tabasco! En nu niet direct schrikken. Ja, het heeft een spicy bite maar die wordt vriendelijk afgewisseld met een mooi gekarameliseerd laagje. Echt een fantastische ontdekking als je het ons vraagt.

Verder zijn er nog wat ambachtelijke borrelnoten van Duyvis aan dit borrelpakket toegevoegd. Deze Provençaals gekruide noten zijn heerlijk knapperig en kruidig van smaak. Aan de binnenkant van de borrelnoot zit een pinda. Voor mensen met pinda- en notenallergie hebben we uiteraard een alternatief. Die bespreken we graag met je!

Om alle snacks direct op een feestelijke manier te kunnen serveren en opeten, zit er in dit pakket ook een palmbordje en -schaaltje inbegrepen! Daarin kun je dus direct de BBQ Popchips, Tabasco Popcorn en Provençaalse borrelnoten in uitserveren. Wel zo lekker, toch?!

Inhoud Simply Nice Non-Alcohol:

  • Le Petit Etoile Chardonnay 0.0%
  • Van de Streek IPA 0.5%
  • Old Jamaican Gingerbeer
  • Ovengebakken Barbecue Popchips
  • Popcorn Lightly salted (vervanger voor Tabasco popcorn)
  • Verse cocktailnootjes 100 gr (vervanger voor de Duyvis nootjes)
  • Bifiworst
  • Persoonlijke kaart

Ben jij een echte bierliefhebber? Neem dan een kijkje bij het Bruisend Biertje borrelpakket!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Simply Nice Non-Alcohol – Uitverkocht!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *