Bedrijfsborrel

Zorg voor een geslaagde online bedrijfsborrel

De bedrijfsborrel is in veel bedrijven een echte traditie. Na een drukke en stressvolle werkweek, wordt op vrijdags het weekend geopend met een borrel en een hapje. Doorgaans is de bedrijfsborrel een populaire bijeenkomst. Alleen door het vele thuiswerken, wordt de bedrijfsborrel niet meer door alle medewerkers bezocht. Als medewerkers de hele dag als vanuit huis werken, dan zullen zij niet speciaal voor de borrel naar de zaak komen. Een online bedrijfsborrel organiseren is dan een goed alternatief. Als werkgever lever je hier een belangrijke bijdrage aan, door je thuiswerkende medewerkers te voorzien van een bedrijfsborrel pakket.

Maar je werknemers blij met een bedrijfsborrel pakket

Een bedrijfsborrel pakket is origineel en altijd een verrassing voor je thuiswerkende werknemers. Met dit pakket in huis, kunnen zij meedoen aan de wekelijkse bedrijfsborrel. Weliswaar online via de camera, maar ze kunnen het glas heffen met een lekker wijntje, een goed biertje en heerlijke hapjes en snacks. Het is als werkgever niet altijd gemakkelijk om medewerkers die vanuit huis werken, zo optimaal mogelijk bij je bedrijf te betrekken. Misschien dat je helemaal geen kantoor meer hebt of het kantoor is ingericht op het hybride werken? Dan is een bedrijfsborrel pakket noodzakelijk voor een goed contact tussen werkgever en werknemer en je spreekt hiermee je waardering voor de werknemer uit.

Een bedrijfsborrel pakket kopen bij Zomaar.nl

Bekijk de webshop van Zomaar.nl en je vindt talloze verschillende borrelpakketten die geschikt zijn voor jouw bedrijfsborrel. Je kunt een bedrijfsborrel pakket kopen die geheel aansluit bij de persoonlijkheid van je medewerkers. Zo hebben wij ook borrelpakketten zonder alcohol of met verantwoorde producten. Verstuur je meerdere bedrijfspakketten? Geef bij je bestelling dan een adressenbestand door. Zo ontvangen alle medewerkers thuis een bedrijfsborrel pakket. Met een persoonlijke boodschap die wij op een persoonlijke kaart afdrukken, weet de werknemer van wie het pakket is en het is voor jou de mogelijkheid om je werknemers te bedanken.